LAV – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

I dalje ste u fazonu brze hrane, grickalica, slatkiša – blago rečeno – nikakvu disciplinu nećete imati po pitanju obroka. Šta je zdrava hrana, pitaju se Lavovi razmišljajući da li da popiju još jedan gazirani sok ili da se okrenu ka čokolanoj torti koja ih mami svojim izgledom…

Ljubav

Ljubavna prošlost se u ovoj sedmici može aktivirati, a vi osetiti potrebu da uspostavite kontakt sa nekim koga ste voleli, a ko je još uvek prisutan u vašem srcu. Odmah ću napomenuti da je moguće pokrenuti neke događaje, ali je malo verovatno da vas to vodi u neku stabilniju emotivnu priču i nov početak. Ako pokušavate da osvojite neku novu osobu, to će sada ići teško i pored sve vaše slatkorečivosti i želje. Druga strana će se pokazati kao prilično tvrd orah i odugovlačiti sa susretom.

Lavovi u emotivnim vezama i brakovima se sada mogu ponašati nekorektno prema partneru – više će vas interesovati vaši lični ciljevi, kao i vaše društvo i malo vremena ćete posvećivati voljenoj osobi. Takođe, svojim ponašanjem i postupcima možete izazivati partnerovo nepoverenje i ljubomoru. Budite dobri…

Posao

U poslovnom segmentu su oko vas dosta komplikovane situacije, ali vi teško da ćete odustati od onoga što ste pokrenuli. Trenutno ste vrlo ubedljivi i sposobni da vodite dobre pregovore i istrajete u svojim ciljevima, mada ćete često naletati na ljude sa kojima je potrebno ubeđivanje, mešavina diplomatije i proračunatosti. Vaš način rada sada nije u skladu sa onim što nadređene osobe traže od vas i ovde može dolaziti do povremenog, nešto lošijeg odnosa. Više prilika se može ponuditi nezaposlenima, ali novčanim delom ovih poslova teško da ćete biti zadovoljni. Komplikovani odnosi sa kolegama.

Novac

Čini mi se da ste se malo opustili kada je novac u pitanju. Počinjete da trošite ne samo ono što ste zaradili, već se i zadužujete i uzimate novac od prijatelja. Ne gomilajte dugovanja, već počnite neka od njih i da vraćate. Kupovine sitnica ostavite za neki bolji period.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije loš kod mlađih pripadnika znaka (vi samo vodite računa o svojoj ishrani) ali će zato stariji imati smanjen imunitet i laku podložnost prehladama virusnog i bakteriološkog tipa.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!