LAV – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

I dalje ste u fazonu brze hrane, grickalica, slatkiša – blago rečeno – nikakvu disciplinu nećete imati po pitanju obroka. Šta je zdrava hrana, pitaju se Lavovi razmišljajući da li da popiju još jedan gazirani sok ili da se okrenu ka čokolanoj torti koja ih mami svojim izgledom…

Ljubav

Ljubavna prošlost se u ovoj sedmici može aktivirati, a vi osetiti potrebu da uspostavite kontakt sa nekim koga ste voleli, a ko je još uvek prisutan u vašem srcu. Odmah ću napomenuti da je moguće pokrenuti neke događaje, ali je malo verovatno da vas to vodi u neku stabilniju emotivnu priču i nov početak. Ako pokušavate da osvojite neku novu osobu, to će sada ići teško i pored sve vaše slatkorečivosti i želje. Druga strana će se pokazati kao prilično tvrd orah i odugovlačiti sa susretom.

Lavovi u emotivnim vezama i brakovima se sada mogu ponašati nekorektno prema partneru – više će vas interesovati vaši lični ciljevi, kao i vaše društvo i malo vremena ćete posvećivati voljenoj osobi. Takođe, svojim ponašanjem i postupcima možete izazivati partnerovo nepoverenje i ljubomoru. Budite dobri…

Posao

U poslovnom segmentu su oko vas dosta komplikovane situacije, ali vi teško da ćete odustati od onoga što ste pokrenuli. Trenutno ste vrlo ubedljivi i sposobni da vodite dobre pregovore i istrajete u svojim ciljevima, mada ćete često naletati na ljude sa kojima je potrebno ubeđivanje, mešavina diplomatije i proračunatosti. Vaš način rada sada nije u skladu sa onim što nadređene osobe traže od vas i ovde može dolaziti do povremenog, nešto lošijeg odnosa. Više prilika se može ponuditi nezaposlenima, ali novčanim delom ovih poslova teško da ćete biti zadovoljni. Komplikovani odnosi sa kolegama.

Novac

Čini mi se da ste se malo opustili kada je novac u pitanju. Počinjete da trošite ne samo ono što ste zaradili, već se i zadužujete i uzimate novac od prijatelja. Ne gomilajte dugovanja, već počnite neka od njih i da vraćate. Kupovine sitnica ostavite za neki bolji period.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije loš kod mlađih pripadnika znaka (vi samo vodite računa o svojoj ishrani) ali će zato stariji imati smanjen imunitet i laku podložnost prehladama virusnog i bakteriološkog tipa.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!