STRELAC – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

Nikakve vi discipline nećete imati kada je hrana u pitanju. Možda ste se u prethodnom periodu malo i doveli u red i počeli da se zanimate za zdravu hranu, ali sada se opet okrećete onome što vam najviše prija – ljuto, začinjeno, sa mnogo kečapa, senfa – meso sa sto dodataka, da sve vrvi od ukusa!

Ljubav

Ne dopadaju vam se postupci i ponašanja voljene osobe ili bračnog partnera i nećete se libiti da to i pokažete. Suviše se ponašate autoritativno u svojim emotivnim relacijama i na ovaj način možete unositi nemir partneru, što će ga terati da se još više angažuje oko vas, a vas dodatno izvoditi iz takta. Probajte da otvoreno, iskreno razgovarate sa osobom koju volite, da se postavite na neki lakši i opušteniji način, jer ćete jedino tako uspeti da imate svoj mir. Možda smatrate da je partner neozbiljan, da samo gleda sebe i da se ponaša infantnilno, ali realno gledano – ni vi niste cveće, pa mu progledajte kroz prste s vremena na vreme.

Oni koji su sami, verovatno će sami i ostati. Niti ima nekih posebnih prilika, niti ste vi sada voljni da se upuštate u bilo kakve čvršće veze. Možda poneka avantura i to je to…

Posao

Koliko u ljubavnim relacijama sada morate pokazati spremnost na kompromis, toliko u poslovnom segmentu možete nastupiti odlučno. Jedino ćete na taj način uspeti da uvedete u red ljude sa kojima sarađujete, koji su sada prilično neodgovorni i ne ispunjavaju ono što je do njih. Njihova kašnjenja sada vama prave problem i zastoj, i nećete se libiti da kolegama i saradnicima „očitate bukvicu“ i to onako kako vi znate kada ste isprovocirani – da svima bude jasno da to dalje neće moći da funkcioniše ovako. Dobre ponude dolaze do vas, razmislite o njima, dajte sebi vremena da donesete odluku.

Novac

Imate problema sa naplatom svojih potraživanja i moraćete da se pomirite sa time da je tempo isplata sada spor ili da ne dobijate onoliko koliko ste realno i zaradili. Nervoza zbog mogućnosti da propustite plaćanje nekih obaveza.

Zdravlje

Zdravstveni segment je dosta stabilan, ali morate uvesti neke nove navike po pitanju ishrane i početi više da se zanimate za pokret i rekreaciju.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!