JARAC – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

Iako ste shvatili da vam mnogo više prija da budete umereni u ishrani, nekako će se sve ove nedelje nameštati da vas uvuče u situacije i na mesta gde se odlično jede. I onda kako da odolite nekim specijalitetima od kojih vam voda curi na usta..?

Ljubav

Slobodnim Jarčevima će sve ono vezano za emocije ići preko poslovnog segmenta. Vi ste zainteresovani za jednu osobu, kao i ona za vas, ali nikako ne uspevate da se u potpunosti povežete i konkretno pokrenete celu priču. Moguće je da ovde postoje neke otežavajuće okolnosti – razlika u godinama, udaljenost, zauzetost – nešto vas blokira da se prepustite i uživate. Za sada sve ostaje samo na komunikaciji, mada je evidentno da i vi i druga strana „gorite“.

Jarčevi u emotivnim vezama i brakovima sada će funkcionisati na dva načina – ako smatrate da je vaš odnos sa partnerom vredan truda, žestoko ćete se potruditi da ga i sačuvate i popravite komunikaciju sa voljenom osobom. Međutim, ako ste svesni da je odvajanje već uzelo maha i da je nemoguće popraviti stvari, nećete se libiti da presečete.

Posao

I u poslovnom segmentu kod vas je krenulo veliko čišćenje. Dosta ćete razmišljati o svojim poslovima, o ljudima sa kojima radite, o svemu onome u šta ste uključeni i angažovani, i razdvojićete ono oko čega se vredi truditi, a šta je odlužilo svoje i samo vas zadržava i koči. Takođe, kolegama ćete pokazati kako se treba postaviti prema svojim obavezama i naučićete neke od njih značenju reči – odgovornost. Sada možete pokrenuti i neke nove poslovne projekte jer imate inicijativu, snalažljivost i spremni ste da na pravi način prezentujete ono što možete ponuditi. Naporna, ali dobra sedmica je pred vama.

Novac

Troškovi, troškovi, troškovi – izgleda mi da od njih ne možete pobeći tokom ove sedmice. No, idu i neke solidne prilike da zaradite, a možda vam nadređeni čak i povećaju platu u ovom periodu. Na kraju ćete uspeti da se izborite sa situacijom i to prilično dobro.

Zdravlje

Vreme za odmor nikako da pronađete, a to vam je sada zaista neophodno. Da ostavite sve brige iza sebe i da se opustite u potpunosti. Prijaće vam neizmerno.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!