ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

Nećete imati ništa protiv da svojim ukućanima ili ljudima koje volite pripremate obroke tokom ove sedmice. Nije vam teško da tražite i kombinujete namirnice, a to jelo koje zgotovite nekako uvek ispadne super odlično i ukusno. Po malo od svega – i eto divnog obroka. Oni oko vas će zaista uživati.

Ljubav

Ukoliko ste sami, emotivni segment definitivno nije nešto što vam je sada prioritet. Imate gomilu obaveza i nerešenih problema kojima se morate posvetiti, teško ćete ostvarivati pravu komunikaciju sa drugima, bez obzira da li su to nova poznanstva ili osobe koje su već u vašoj blizini. Ako se i bude dogodilo nešto, to će biti kratkotrajni zanosi i iskustva koja ćete brzo potisnuti.

Škorpije koje su u emotivnim vezama i brakovima moraju realno i u potpunosti sagledati odnose u kojima su. Neke stvari se mogu promeniti na bolje i tome ste spremni da se posvetite. Takođe, svesni ste da su pojedine veze daleko od dobrih i u vama će sve više sazrevati odluka da iz ovakvog tipa relacija i izađete. Nemojte žuriti, dajte još prilika partneru da nešto promeni. Ovo nije sedmica za presecanja bilo koje vrste.

Posao

Vladar vašeg znaka Mars vratio se u svoje sedište i vaše polje ličnosti. Nova snaga i energija koja vam je toliko bila potrebna sada je ponovo uz vas, što će vam u velikoj meri pomoći da se postavite odlučnije u poslovnom segmentu. Neke stvari i situacije više ne želite da trpite ili da budete tretirani na način koji ne zaslužujete i evidentno je da će vam dani u koje ulazite biti burni. Promene su vam potrebne i sada ćete ih pokrenuti, bez obzira na to što ste svesni da rešenje nije na dohvat ruke i da ćete morati da čekate na njega još neko vreme. Velika upornost i trud pribaviće vam poštovanje onih sa kojima radite.

Novac

Teško zarađujete a lako trošite – ovo bi bila suština ovog perioda koji je pred vama. Ne zadužujte se, ne ulažite novac i vodite računa o svakom dinaru, jer morate zatvoriti neke finansijske obaveze koje vam stoje nad glavom duže vreme.

Zdravlje

Istina je da se Mars u svom retrogradnom kretanju vratio u vaš znak, donoseći vam pojačanu energiju i mogućnost da lakše prevaziđete zdravstvene probleme. Ipak, stres i nervoza su i dalje prisutni.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!