RIBE – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

Povremeno biste mogli da se setite da postoje i neke druge vrste mesa, osim piletine… ili eventualno tunjevine iz konzerve. A to što zaobilazite povrće u širokom luku svakako nije dobra osobina. Kutija keksa i mleko za večeru možda su dobri, kada ne biste večerali tri puta u toku par sati…

Ljubav

Ako ste slobodni, sigurno je da žarko želite neko pokretanje u emotivnom segmentu. No, da budemo iskreni – ništa ne radite po tom pitanju. Zatvorili ste se u kuću i jedino komunicirate sa prijateljima ili eventualno preko društvenih mreža. Internet vam sada i nije neki naročit segment za traženje novih i zanimljivih ljudi. Neke komunikacije možete pokrenuti, ali će se to uglavnom svesti na ono – previše očekivanja a premalo ostvarenja. Možda je bolje da sačekate neki bolji trenutak za ljubav….

Ribe u emotivnim vezama i brakovima nemaju vremena za partnera. On se uporno trudi pokušavajući da vas pokrene, ali vi gledate samo svoje obaveze i zaronjeni ste u poslovni segment u potpunosti. Nemojte onda biti iznenađeni što će vam sve ovo prebaciti. Opustite se malo, i posvetite voljenom biću pažnju.

Posao

Neka blaga pokretanja na bolje u poslovnom segmentu su krenula, ali sve je to nedovoljno da biste bili zadovoljni. Takođe, naglašen vam je dosta loš odnos sa kolegama i nadređenima, pa bi bilo dobro da naučite da povučete ručnu kočnicu i ne kažete baš sve što vam padne na pamet. Umesto da se bavite tuđim poslovima, okrenite se svojim obavezama, jer sada postoje velike šanse da neke stvari propustite ili da napravite greške u poslovanju, što će vas koštati dodatnog truda oko ispravljanja. Oko bitnih poslovnih partnerstava se trudite, ali napredovanje ide sporo i sa promenljivim rezultatima.

Novac

Imate dosta troškova oko kuće i obaveza iz prethodnog perioda. Finansijski prilivi nekako nisu dovoljni da sve ovo podmire, pa napravite listu prioriteta i pokušajte da je se pridržavate, koliko god da je to u vašoj moći. Mali pomaci na bolje.

Zdravlje

Kod vas je naglašen stres i povremeni psihički padovi, što će se svakako odraziti i na fizičko telo. Pokušajte da nađete više vremena za odmor i neku blagu rekreaciju.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!