VAGA – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

Sve vaše dobre navike po pitanju ishrane su otišle u nepovrat. Nemate vi sada dovoljno vremena da se bakćete nekim velikim pripremama obroka, pa ćete gledati da pojedete po neki zalogaj u prolazu i postaćete redovni gost pekara i fast fudova. Potrudite se da imate makar tri obroka dnevno…

Ljubav

Za Vage u emotivnim vezama i brakovima bi najbolji savet ove sedmice bio – izbegavajte neka škakljiva pitanja sa voljenom osobom i više se usmerite na zadovoljstvo, prisutnost i komunikaciju sa partnerom. Ako ste u fazonu da pokušavate da izdefinišete neki odnos ili ga pokrenete u ozbiljnijem smeru, sada se možete suočiti sa dosta čvrstim stavom druge strane, odlaganjima ili čak direktnim odbijanjem. Pustite da sve ide polako i ne požurujte ni sebe ni partnera.

Slobodne Vage bi sada želele samo da se zabave, opuste i uživaju u flertovanjima. Nemate neke ozbiljnije planove na pameti, ali vas može iznenaditi pojava bivšeg partnera koji će ponovo pokrenuti leptiriće u vašem stomaku. Takođe, osoba za koju ste mislili da će biti samo prolazno poznanstvo, može vam postati neuobičajeno važna i značajna.

Posao

Mars, vladar vašeg polja posla i novca, vratio se u svoje sedište i znak Škorpije, što će Vagama doneti da se ponovo aktiviraju oko poslova koje su pokrenule u prethodnom periodu, a čije ostvarenje nikako da se dogodi. Ovo se može odraziti i na nezaposlene koji sada mogu dobiti poziv od poslodavca kojeg su kontaktirali u prethodnim mesecima. Posvetite se takođe zaostalim obavezama, jer pritisak od strane nadređenih i saradnika raste i ovo bi što pre trebalo privesti kraju, pre nego što krenu kritike. U saradnjama ćete sada funkcionisati teško, jer postoji nerazumevanje od poslovnih partnera.

Novac

Bolja je situacija u finansijskom segmentu, jer sada imate mogućnosti da naplatite neka zaostala dugovanja, a i redovne isplate će krenuti jačim tempom. Ono što vam je loše postavljeno su troškovi, koje nekako sada ne uspevate da kontrolišete, koliko god se trudili.

Zdravlje

Ne baš najbolje tokom ove sedmice. Ne opuštajte se, i dalje morate voditi računa o sebi, pogotovo ako ste pripadnik starije populacije. Nađite vreme za odmor.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!