VODOLIJA – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

Da bi vaš organizam i vaše zdravlje funkcionisali kako treba, morate da se uvedete u red po pitanju hrane. Neophodni su vam umereni obroci, u redovnim vremenskim intervalima. Nemojte doručkovati u dva popodne, a ručati tamo negde oko ponoći… i slatkiši ne spadaju u obroke, samo da znate…

Ljubav

Usamljenima tranzit Sunca i Venere kroz polje ljubavi daje veliku priliku za nova poznanstva, za neki lakši i opušteniji pristup ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Evidentno je da je neko jako zainteresovan za vas, ali vi nikako da se pokrenete. Moguće je da još uvek niste spremni za nove ljubavne početke, pogotovo ako ste od skora sami ili ako još uvek niste preboleli bivšeg emotivnog partnera. Mlad Mesec u polju ljubavi krajem ove sedmice vam ipak nagoveštava da je vaše vreme za nove emocije došlo….

Vodolije u emotivnim vezama i brakovima se ne ponašaju baš korektno prema svojoj voljenoj osobi. Suviše ste statični, suviše teški, non stop ograničavate drugu stranu i uvodite neka svoja pravila. Pokušajte da budete opušteniji i da iskoristite ove divne dane koji su pred vama na bolji način…

Posao

Jako vam je stalo da sada sve bude „pod konac“ u poslovnom segmentu, pa ćete se bez zadrške posvetiti i postojećim obavezama ali i biti spremni da završite nešto što odavno odlažete. Sa kolegama trenutno nemate dobar odnos i to samo iz razloga što ne možete da trpite njihovu neodgovornost, pa ćete konstantno držati pridike ili ih pritiskati da odrade ono što je do njih. U novim poslovnim saradnjama se postavite odlučno, ali ipak budite spremni i na određene kompromise, da vam neke šanse ne bi iskliznule iz ruku. Ako ste privatnik, sada nije vreme za neka veća finansijska ulaganja.

Novac

U potpunosti se opustite kada odete u kupovinu, ne razmišljate o tome koliko imate na računu i šta sve morate od obaveza da izmirite. Trošite mnogo iznad svojih mogućnosti i zaista je vreme da se malo primirite i počnete da se ponašate odgovornije.

Zdravlje

Vodite računa o tome šta i koliko jedete. Em što možete imati problem sa viškom kilograma i lošom probavom, em se mogu javiti i neke alergijske reakcije na hranu. Ili ćete pak „pokvariti“ stomak.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!