BIK – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

Bez obzira na to što će vladarka vašeg znaka preći tokom ove nedelje u Škorpiju, vaši apetiti ne samo da se neće smanjiti, samo će se dodatno pojačati. Ne treba zaboraviti da je Škorpija znak koji bez pardona tamani sve pred sobom, pa ćete I vi u velikoj meri usvojiti ovo pravilo. A I neće vam biti posebno teško.

Ljubav

Slobodnim Bikovima ništa posebno novo. Ima tu nekih simpatijica, ima nekih komunikacijica I dopisivanja, ali realno gledano – ništa se spektakularno ne dešava. Taman se ponadate, a ono od dogovora ništa…samo se prolongira za naredne dane. Šta da se radi, prihvatite trenutno situaciju takva kakva je I pokušajte da se opustite. Možda će vam biti zanimljiva neka komunikacijica sa bivšim emotivnim partnerom, ali izgleda mi da je ovo samo da vam “popuni” vreme.

Što se tiče onih u vezama I brakovima, tu vi lično još uvek osećate posledice prethodnog perioda kada je bilo turbulencije. Pošto ste povukli neke poteze I nervirali se za sve pare, sada pokušavate da spasete ono što ste pokvarili. Ne bih rekla da je partner zlopamtilo, ali bogami, ima I on koješta vama da napomene, samo se za sada još uvek uzdržava. Umesto da posmatrate jedno drugo ispod oka, pokušajte da malo popričate otvoreno o vezi.

Posao

Jaka potreba za promenom može vas naterati da se pokrenete u pravcu jedne odluke ili ugovora o novoj saradnji. Na prvi pogled sve izgleda kako treba, samo što mislim da neke stvari ovde zanemarujete I da će one tek u kasnijem periodu doći na dnevni red. Kolegijalni odnosi će se u ovoj nedelji odvijati pod jednom dozom napetosti I pritiska, jednim delom ćete za ovo biti zaslužni vi, ali ne može se poreći da je I ljudima sa kojima radite nekih stvari preko glave. Svi će biti nervozni I na granici da krene rasprava.

Novac

Tokom ove sedmice vam može doći nova cod jednog ugovora ili prethodno odrađenog posla. Na žalost, ovo se neće pokazati kao dovoljno da pokrije troškove kojima ste trenutno izloženi. Možete pokušati da pozajmite ostatak koji vam je potreban, ali će malo njih biti zainteresovano da vam izađe u susret.

Zdravlje

Organizam nije u bajnom stanju I ne biste trebali da se igrate svojim zdravljem. Odmarajte se više.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!