LAV – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

Lavovi su I dalje u podsticajnom I dobrom raspoloženju. Imate zdrav apetit, ne preterujete ni u čemu I jedino što bih vas mogla posavetovati ove sedmice jested a ne izbegavate ribu I morske plodove, jer su neophodan izvor vitamina I nezasićenih masnih kiselina, koje su vam potrebne.

Ljubav

Bilo da ste u emotivnom odnosu, braku, ili pak usamljeni, sigurno je da vam ova sedmica donosi osobu koja itekako može prodrmati vaš mali, stabilni svet. Susret sa nekim ko je u isto vreme izuzetnog fizičkog izgleda, duhovit, odmerenih manira, a iz te osobe izbijaju seksipil I harizma. Jako je teško reći kako će pojedini reagovati na ovakvo iskušenje, pogotovo što će se od samog početka videti da je ova osoba na isti način odreagovala na vas.

Mogu samo da vam preporučim da, ukoliko imate partnera, razmislite dobro pre nego što se upletete u nešto što će posle biti zaista jako teško kontrolisati. No, generalno su emotivni odnosi dosta solidni, a vi I partner možete, kako nedelja bude odmicala, sve više raditi na svojoj povezanosti, naročito na strasti. Usamljeni, vezano za onaj slučaj od malopre o kome sam pričala…budite svesni da je ovo osoba sa verovatno komplikovanim emotivnim statusom ili u nekoj vrsti teške ljubavne priče. Šta god da je, nije u potpunosti slobodna I to vam može jako zasmetati. Za provod odlično.

Posao

Ova je nedelja ispunjena poslovnim prilikama I sigurno je da ćete moći da dosta toga uradite za poboljšanje ovog segmenta. Ne samo da će se nove stvari I poslovi pojavljivati kao šansa, već ćete I neke starije saradnje moći da dignete na viši nivo. Ono što je najbitnije jeste da verujete u sebe bar u onoj meri u kojoj drugi veruju u vas. Imate izuzetnu podršku od strane autoriteta I iskoristite je za svoje ciljeve. Neće ovaj period večno trajati, pa nemojte sami sebe sputavati u napredovanju.

Novac

Promenljiva novčana situacija tokom ovog perioda. Daleko od toga da novca neće biti, hoće, ali nema ravnomernih priliva niti onih na koje možete računati. Sve nešto na blic, sve nešto na preskok…I samo su troškovi I obaveze konstantna stavka koju morate ispunjavati, hteli ne hteli.

Zdravlje

Bilo bi lepo kada biste svratili do zubara I proverili šta se dešava. Moguće je da probleme sa glavoboljom imate od upale desni ili infekcije oko zuba.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!