VODOLIJA – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

I sami ste primetili koliko varirate I kada je apetit, I kada su vrste hrane u pitanju. Nikako da se na duži period ustalite čak ni u ovoj oblasti, ali u suštini to nije ni bitno. Važno je da se vi dobro osećate I onda kada ste u najfinijim restoranima sa gurmanlucima ispred sebe, ali I onda kada kod kuće spremate sendvič.

Ljubav

Vi koji ste u emotivnim vezama I brakovima, trenutno imate dve mogućnosti ispred sebe da bi relativno lako prošli kroz ovu nedelju. Napominjem da su trenutni tranziti takvi da postoji prikriveno nezadovoljstvo u vašim emotivnim relacijama, a da je I pored ovoga moguće da do vas ili partnera stignu neke informacije koje bi tek mogle da destabilizuju vezu ili brak. Budite svesni da vi I partner morate da razgovarate o problemima, a ne da ih potiskujete I gurate pod tepih, jer će oni svakako izbiti kao prepreka, ako ne do kraja ove sedmice, a ono u narednoj definitivno.

Dakle – o problemima je potrebno sesti I razgovarati. To pod jedan. Pod dva – budite svesni da pored razgovora zanemarujete I fizički deo vašeg odnosa, pa je potrebno malo raspiriti onu vatru koja je postojala između vas dvoje. Uostalom, neke situacije se najbolje rešavaju u spavaćoj sobi. A I razgovori idu lakše. Usamljene Vodolije, sem flertova I povremene komunikacije sa nekim ko im je simpatičan, nemaju ništa posebno na vidiku.

Posao

Jedan predlog dolazi do vas o kome itekako vredi razmisliti. Zadovoljni ste ponuđenim, ali vam neki uslovi ne odgovaraju ili vam ne odgovaraju osobe koje bi isto bile prisutne u ovom poslu ili projektu. Odmerite dobro I odlučite da li preko vredi preći preko ovoga. Možete biti neprijatno iznenađeni činjenicom da ste nekome dali poverenje I posle shvatili da informacije dobijene od vas prenosi vašim konkurentima ili drugim zainteresovanim licima. Malo je verovatno da ćete se uzdržati da ne reagujete.

Novac

To što imate dovoljno za neke osnovne potrebe I za plaćanje obaveza, trenutno vas ni malo ne zadovoljava. Svesni ste koliko ulažete sebe u posao I malo demotivisani količinom novca koju dobijate. Pokušaćete da napravite neki privatni deal I nađete posao koji biste mogli raditi sa strane.

Zdravlje

Problemi sa glavoboljom koji će naročito biti aktuelni u drugom delu nedelje. Možete imati I problema sa respiratornim infekcijama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!