BLIZANCI – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

Mogli bi reći da tokom ove sedmice imate “zdrav apetit” ali bi to u priličnoj meri bilo ublaženo. Ne da imate apetit, nego ste gladni non stop, ali ćete imati jako malo vremena da prezalogajite kod kuće. Uglavnom će svi vaši obroci biti negde “usput” u pauzama posla. Manje fast fudova, idite u restoran.

Ljubav

Slobodni su se u prilličnoj meri angažovali oko komunikacije sa više osoba. Sa jednom se dopisujete, sa drugom imate kratke susrete, sa trećom dogovarate izlazak na kafu. U svakom slučaju, dobro se zabavljate. Ne bih rekla da bilo koja od ovih priča može da se pretvori u nešto jače I stabilnije, ali je sigurno da bi neka od njih mogla da uđe u formu neobaveznog seksualnog odnosa u ovim danima. Sad, nije ni to loše ako je to nešto što priželjkujete. Za ono pravo, za stabilnu vezu, ljubav – moraćete da sačekate još malo.

Blizanci u dužim emotivnim vezama I brakovima trude se da partneru izađu u susret u najvećoj mogućoj meri. Prilagođavate se njegovim potrebama I osluškujete sve zahteve. Možda na taj način “perete” nemirnu savest zbog nekog bezazlenog (ili manje bezazlenog) flertovanja sa strane? Ko to zna….verovatno vi najbolje. Bitno je da vas dvoje, makar prividno, za sada funkcionišete bez veće problematike. A kako će se stvari odvijati na dalje, to ćemo tek videti.

Posao

Neke teške zahteve poslovnih partnera ste uspeli da razrešite I da ostavite za sobom jednu neugodnu situaciju koja vas je mučila. Sada donekle rasterećeni, nastavljate sa pokušajima da realizujete svoje planove. Do polovine nedelje verovatno nećete uspevati da pronađete zajednički jezik ili ostvarite jednu konkretniju ponudu od strane inostranog partnera. Međutim, ako prevaziđete teškoće na samom početku dogovora, verovatno je da će I druga strana biti spremna na ustupke.

Novac

Odlična sedmica za prilive svake vrste, naročito od privatnih I honorarnih poslova. Međutim, novac vam se lako izvlači iz džepa ovih dana, pa sam više nego ubeđena da ćete sa lakoćom potrošiti I ovo, a da će neke obaveze koje morate završiti ostati neizmirene.

Zdravlje

Problemi sa stomačnom regijom mogu biti izraženiji nego inače. Potrebno je da se više krećete I da vodite računa o ishrani.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!