DEVICA – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

Ova sedmica donosi svaku vrstu preterivanja kada je hrana I piće u pitanju. Doduše, to je već neko vreme nešto što vas prati I pitanje je kada ćete uspeti da povučete ručnu kočnicu. Pored alkohola, za koji I sami znate dam orate izbegavati, trebalo bi se manuti makar one hrane zbog koje imate stomačne probleme.

Ljubav

Nervira vas što nikako da pronađete pravu osobu za sebe. Neko poznanstvo krene kako treba, vi taman pomislite da bi to moglo biti to, I onda se jednostavno, bez neke velike pompe, sve to ugasi. Niti vi osećate potrebu za tom osobom, niti se ona nešto na dalje lomi oko vas. Što bi se narodski reklo – ne da vam se. pošto je već takva situacija, a ne bih rekla da bi bilo ko mogao da je nešto drastičnije promeni tokom ovog perioda, onda se makar prepustite dešavanjima u onome što vam sada ide od ruke – a to je flertovanje, zabava, provod sa društvom, neobavezni odnosi I kratkotrajne avanturice.

One Device koje su u emotivnim relacijama ili bračnim vezama ne prolaze loše tokom ovog perioda, ali ni vi ni partner ne dajete trenutno jedno drugom ono što vam je potrebno – nema prave prisnosti, odnosi su nekako zvanični I najviše se baziraju na nekim ne baš toliko bitnim temama svakodnevnog tipa. Oboje izbegavate da razgovarate otvoreno o vašoj vezi koja je u nekoj vrsti zapećka, čega ste oboje svesni.

Posao

Kako sedmica bude odmicala, sve jači tempo će vam se nametati I verovatno je da će užurbanost biti sastavni deo vaše svakodnevice. Moguće je da ćete izabrati da radite paralelno na više poslova da biste postigli da stignete sve na vreme. Problemi se mogu javiti I u komunikaciji sa saradnicima ali I I vezanosti za neke dogovore, papirologiju. Morate promeniti svoj način pristupa nekim poslovnim obavezama, ali I prema nekim osobama koje su u vašem neposrednom poslovnom okruženju. Suviše ste popustljivi.

Novac

Vaši prilivi imaju tendenciju da se povećavaju, što je posledica ugovora I poslova koje ste u prethodnom periodu aktivirali. Ne možemo pričati da ste zadovoljni u potpunosti, ali uspevate da jednu veću finansijsku obavezu regulišete, što će vam doneti potrebno opuštanje.

Zdravlje

U energetskom ste disbalansu, čas se dižete, čas padate. Ovo su dani kada se, kao posledica smanjenog imuniteta, mogu javiti sezonske bolesti.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!