VAGA – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

Vladarka vašeg znaka je prešla u znak Škorpije. Apetiti svake vrste će biti pojačani, a u vama će se, što se hrane konkretno tiče, najviše javiti potreba za većom količinom mesa I začinjenijom hranom. Pikantno, ekstravagantno, mešavina ukusa I začina koja će toliko prijati vašim nepcima na dalje.

Ljubav

Trend flertovanja I privlačenja pažnje se nastavlja I tokom ove sedmice. Zadivljeni pogledi suprotnog pola, a u vama se dodatno probudila jedna mistična, strasna, magnetična crta. Malo je onih koji će moći da vam odole I vi ćete to obilato koristiti. Napominjem da je jako malo verovatno da ćete vi lično popustiti I pasti pred nečijim čarima, ali ćete uživati da vas drugi obasipaju pažnjom. Ovo vam je za sada dovoljno, dok se ne pojavi osoba koja će vas zainteresovati. Obzirom da usamljeni neće imati veće šanse da svoju samoću u ovom periodu I prekinu, najveroatnija je solucija da će se okrenuti prijateljima I druženju.

Što se tiče Vaga koje su u emotivnim odnosima I brakovima, nemojte misliti da vaš partner neće primetiti koliku pažnju privlačite gde god da se pojavite I u svojoj glavi će početi da slaže teorije zavere, da sumnja I prati vaše kretanje. Ne bih rekla da zaista ima pravih razloga za ovako nešto, ali druga strana to ne zna I krajem sedmice možete očekivati prve ljubomorne izlive I rasprave.

Posao

Vaše želje da prekinete neku formu stagnacije I uspostavite drugačije odnose u okviru svojih saradnji, verovatno će ostati baš samo na željama. Nemate dovoljno ni snage ni argumenata, a da se ne lažemo, ni okolnosti nisu na vašoj strani. Uglavnom ćete biti nemi posmatrač koji će silom prilika, morati da se uklapa u trenutne situacije. Izgubili ste veru u to da vam jedan posao ili projekat može doneti promociju ili napredovanje, ali još uvek niste spremni da od njega odustanete u potpunosti.

Novac

Vaša vladarka Venera, tokom ove sedmice ulazi u polje posla I novca. U nekom narednom periodu će se ovo verovatno na malo bolji način odraziti na vaše finansije, ali za sada od toga nema ništa. Jedino na šta sigurno možete da računate su obaveze, koje u ovom trenutku čak ni ne možete da ispunite.

Zdravlje

Sem stresa, koji je u nekom dužem vremenskom periodu vaš verni pratilac, nema nekih većih zdravstvenih problema ove sedmice.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!