OVAN – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

Pošto ćete se tokom ove nedelje više trošiti, i mentalno i fizički, bilo bi potrebno da uzimate hranu bogatu gvožđem, magnezijumom. Na žalost, skloni ste da jedete suviše masno, meso sa teškim sosovima i da se zatrpavate slatkišima. Ništa od ovoga neće pozitivno uticati na vaš holesterol i krvni pritisak.

Ljubav

Oni koji su usamljeni mogu upoznati osobu koja dolazi sa putovanja ili koja je poreklom iz drugog grada, čak inostranstva. Ukoliko ste rekreativac I volite da vežbate, čak I teretana može biti zanimljivo mesto za kontakt. No, u svakom slučaju ovo je neko ko je u potpunosti drugačiji od vas I ko vas baš iz tog razloga I privlači jer nemate neke uobičajene teme. Sa zadovoljstvom ćete se raspričati I poželeti da produbite kontakt.

Moguće je da se ovo već do kraja nedelje pretvori u jednu formu neobaveznog, pomalo nedefinisanog odnosa. Šta će biti dalje, to treba tek vreme da pokaže. Ukoliko ste u dužoj vezi ili bračnoj zajednici tek sam kraj nedelje može doneti neko smirivanje tenzija koje će konstantno “ključati” između vas dvoje.

Vi lično možete u nekom trenutku odlučiti da presečete sve, okrenete se I odete. To uopšte nije problem, da se razumemo, ali nemojte da posle žalite zbog svojih ishitrenih odluka. Možda bi bilo bolje da se na kratko odvojite I rashladite glavu, pa da onda sednete I popričate.

Posao

Vladar vašeg znaka, Mars koji se nalazi u polju koje reguliše poslovno partnerske odnose, tokom ove sedmice ulazi u kvadrat sa Plutonom iz polja karijere I Uranom iz polja ličnosti. Šta da vam kažem – ako u nekom trenutku pomislite da više ne možete da ponesete ni pritisak, ni šefove ni konstantne probleme na poslu iz dana u dan….budite svesni, ako dozvolite da taj pritisak nastavi da “radi” da u nekom trenutku možete povući potez koji će preseći saradnju ili okončati posao. Pokušajte da “iskulirate” malo.

Novac

Novac… kakav novac? Ako se nekim priliva nadate, slobodno možete prestati sa time. No, nadali se troškovima ili ne, evo njih nepozvanih. Na žalost, sve se ove sedmice namešta da se baš onako ljudski iznervirate. Ako je za utehu, neće ovo trajti nešto naročito dugo.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa grlom I krvni pritisak.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!