ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

Vi ste trenutno u periodu energetskog pada I mislite da ćete to moći da nadoknadite kroz pojačanu ishranu. Međutim, višak hrane, koji je sada u potpunosti nepotreban, samo dovodi do toga da se osećate tromo I neaktivno. Ono što vam je potrebno je rekreacija, ne hrana, I to što pre.

Ljubav

Koliko god pokušavali da sakrijete neku formu tajnog flertovanja ili čak konkretnih seksualno – ljubavnih priča sa strane, protok informacija trenutno ne možete da kontrolišete I lako može da se dogodi da se sve nekako namešta da budete otkriveni. Ukoliko ste u emotivnom odnosu ili braku, već ste prošli kroz neke situacije kada je partner odreagovao, ali nije u toj meri potencirao na objašnjenju.

Sada budite svesni da ste pod velikom prismotrom I da će se na dalje svaki vaš potez analizirati. Naravno, ukoliko ne radite ništa ovog tipa, nemate razloga da se nervirate. Onda ćete jednostavno morati da se pomirite sa time da je vaš emotivni ili bračni partner ljubomoran bez razloga I da se potrudite da svojim prisustvom I ponašanjem to demantujete.

Što se usamljenih tiče, I vi ste skloni tajnovitosti, ali to ne mora da bude konkretno ulazak u neku formu zabranjenog odnosa. Jednostavno, svoje dopadanje I simpatije prema nekom još uvek ne žalite da iznosite na videlo. A da ste zainteresovani, o da, jeste.

Posao

Ulazite u period napetosti koji će trajati tokom cele nedelje I protegnuti se I na onu posle nje. Vladar vašeg znaka, Mars, biće u kvadratu sa Plutonom iz znaka Jarca I vašeg polja komunikacije, dogovora susreta. U ovoj nedelji ćete ovo doživljavati kao pritisak od strane drugih, požurivanje, kratke rokove I stegnutost u nekim relacijama od kojih biste najradije pobegli. Previše posla a premalo vremena da on bude završen izaziva veliku nervozu I moguće su burne reakcije u ovim danima. Iskulirajte malo.

Novac

Ako kažemo da ćete imati taman onoliko koliko vam treba, vi ćete već u svojoj glavi stvoriti sliku da jedva izlazite na kraj sa novcem. Nije toliko drastično, ali nije ni bajno. U suštini, za neke dnevne troškove I za obaveze imate, ali ovo nije dovoljno da biste se osetili iole sigurno.

Zdravlje

Jako veliki stress I pritisak svake vrste je na vama. Najblaže manifestacije svega ovoga su glavobolje, problemi sa krvnim pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!