STRELAC – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

Stelijum planeta u vašem znaku I dalje deluje kroz pojačan apetit I želju za hranom. Sve biste vi da probate sada, nema veze da li je slano ili slatko, samo da su količine zadovoljavajuće. Prosto je uživanje gledati vas kako “čistite” sve ono što je postavljeno ispred vas. Naročito se radujete mesu I varivima.

Ljubav

Imate dovoljno argumenata da biste mogli da izađete na kraj sa promenljivim raspoloženjima od strane emotivnog ili bračnog partnera. Problem je samo u tome što nemate neku naročitu želju da se raspravljate, niti udubljujete u bilo kakvu problematiku. Vi biste najradije, ako je to ikako moguće, da nastavite da funkcionišete dalje I da preko nekih stvari prećutno pređete. Malo je verovatno da će partner reagovati baš po vašim željama I hteli, ne hteli moraćete da se objasnite.

U nekom drugom segmentu I vi I druga strana se trudite da budete nežni, da svojim prisustvom date podršku I ljubav, pa će vaš odnos, kao što vidite, varirati I biti pomalo nestabilan. Jedan dan lep, drugi čudan, statičan, sa pokojom raspravom. No, dobro, I to će proći. Što se usamljenih Strelčeva tiče, vi mnogo očekujete od jedne osobe, ali mislim da je malo verovatno da ćete to “mnogo” I dobiti. Moguće je da će doći do susreta, ali taj susret neće ići u pravcu koji vi priželjkujete. Nekako se nećete “pronaći”.

Posao

U ovom periodu ste ubeđeni da ste vi potpuno u pravu po svim pitanjima, a takav stav nije baš najpogodniji kada treate da napravite neki konkretniji dogovor sa poslovnim saradnicima. Ne bih rekla da ćete naići na razumevanje druge strane, jer, zamislite samo – I druga strana misli da su njeni stavovi jedino ispravni. Problem oko dogovora će biti aktuelan tokom cele ove sedmice I jedino što vam mogu preporučiti jeste da prvenstveno prepoznate svoj interes I naučite da je neki put potrebno prilagoditi se.

Novac

Novac vam dolazi I tu je sada nešto bolja situacija nego ranije, pogotovo što ste neke veće troškove ili obaveze ostavili iza sebe. Pojedini će razmisliti čak I o tome da izvesnu sumu novca ulože u privatni posao, što bi se moglo pokazati kao pravilna investicija.

Zdravlje

Iako ste energetski dosta stabilni u ovom periodu, pad sledi u drugom delu nedelje. Previše se trošite, a premalo odmarate.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!