RIBE – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

Jedno vreme ste funkcionisali dosta dobro, organizovali sebi više obroka u toku dana I primetili da vam takav režim ishrane odgovara I što se varenja tiče, ali I što se tiče kontrole kilograma. Ove sedmice opet počinjete da preskačete obroke, naročito će postojati tendencija da zanemarujete doručak.

Ljubav

Vi I emotivni ili bračni partner ste postali naročito nežni, trudite se da obraćate pažnju na svaku sitnicu I udovoljavate jedno drugom. Istina je da je situacija sada dosta stabilna kod vas dvoje, ali takođe je istina da ispod površine I dalje postoji neka forma napetosti ili nesigurnosti koja samo povremeno izbija kroz neke sitnice ili razgovore. I kod vas je u ovom periodu vanredno bitan element strasti I neophodno je da se što više I na ovaj način povezujete, jer ćete lakše prevazići te povremene momente.

Postoji krajem nedelje mogućnost da oboje malo burnije odreagujete na neku sitnicu, ali ovo ne bi trebalo da se u većoj meri odrazi na stabilnost vašeg odnosa. Usamljene Rie previše očekuju od jednog poznanstva koje će se dogoditi u drugom delu ove nedelje. Ovo je verovatno iz razloga što vas pritiska dugotrajna usamljenost I što biste voleli da sve ide mnogo brže. Druga strana pokazuje zainteresovanost, ali se baš I ne “lomi” oko vas, već održava izvesnu formu distance I za sada se sve odvija samo u okvirima povremene komunikacije.

Posao

Ovo bi mogla biti izuzetno podsticajna I dobra poslovna sedmica po vas, ali je jako bitno da vi izađete iz okvira svog ustaljenog razmišljanja I ponašanja. Nemojte čekati da neke stvari dođu same, potrebno je da se više angažujete I pokrenete. Previše razmišljate I kalkulišete kada su neke poslovne saradnje u pitanju, vaše je da iznesete predloge, a na drugoj strani je da razmisli da li će se uključiti u njih. Imate podršku I svog okruženja, ali I osoba od autoriteta I nadređenih, iskoristite ovaj period za sebe.

Novac

Na žalost, u segmentu finansija morate se suočiti sa nekim prošlim obavezama koje ste zanemarili I koje sada dolaze na dnevni red. Može biti prilično neprijatnih situacija, kao I vaše jurnjave da nakupite potreban novac. Redovni prilivi funkcionišu, ali vam to u ovom trenutku nije dovoljno za sve.

Zdravlje

Najveći problem je sve vezano za kičmu, naročito za vratni I rameni deo. Problemi sa bolovima u rukama I vratu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!