RAK – nedeljni horoskop od 30.11. do 06.12.2015.

Dobro I podsticajno raspoloženje koje vas prati tokom ovog perioda imaće kao posledicu umeren apetit I više kretanja. Obzirom na trenutne pozicije planeta u vasem polju životnih navika, mogli biste da razmislite da se okrenete ka hrono ishrani kao načinu za poboljšanje opšteg stanja organizma.

Ljubav

Slika nea ulaskom u ovu sedmicu govori o tome da ste vi I emotivni ili bračni partner pronašli potreban balans u svom odnosu. Doduše, nisu ovo neki naročito veseli aspekti, više govore o obostranom prisustvu I želji da se prevaziđe bilo kakav tip problema koji bi se mogao između vas dvoje pojaviti. Dobro funkcionišete na dnevnoj bazi I jedino što vašem odnosu fali je ona doza strasti I avanturizma u koju ste se ranije tako dobro uklapali.

Kako sedmica bude odmicala biće više moguće poraditi na ovom pitanju a poslednji dani bi mogli biti intenzivni I zanimljivi za oboje. Kod pojedinih Rakova polje posla može biti eventualni teren za flertovanje ili čak ulazak u nešto tajno, možda sa osobom koja je isto kao I vi, zauzeta. Usamljeni Rakovi privlače pažnju drugih svojim vedrim duhom I raspoloženjem. Sa nekim ostvarujete zanimljivu komunikaciju, ali je za sada sve ovo u okviru flertovanja. Moguće je da biste uspeli da se dogovorite za susret u poslednjim danima ove sedmice.

Posao

Neki vaši planovi se ostvaruju, ali je možda tempo događaja suviše usporen za vaš ukus. Imate uspešne dogovore tokom ovog perioda, komunikaciju sa osobama koje bi mogle biti od značaja od vas, ali je sam početak posla, njegova realizacija, još uvek otvoren što se datuma tiče. Ukoliko ste privatnik, znači vam savet od strane nekog koga smatrate autoritetom u svom poslu jer vam daje potrebne smernice I ukazuje na neke slabe tačke vašeg funkcionisanja. Kolegijalni odnosi u blagom padu.

Novac

Ne može se reći da ste nezadovoljni trenutnim finansijskim stanjem, ali smatrate da se uvek može više. Navikli ste da imate veću sigurnost, a trenutno ste u periodu kada je sve neizvesno I kada ne znate na koliko novca možete računati sutra. Jači finansijski priliv u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Mučiće vas stanje vaše kože. Generalno, hidratacija organizma je loša I morate povesti više računa o unosu tečnosti.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!