Godišnji horoskop – Blizanci

Posao

Moguće su administrativne komplikacije u prva tri meseca nove godine. Neptun prolazi vašu 10-ku što je polje karijere, ciljeva i govori vam da sa dobrom intuicijom možete napraviti kvalitetan proboj u profesionalnom životu. Ova godina vam donosi poteškoće oko pravih izbora. Imaćete pomake, pomoć nekog autoriteta, ali je ta priča sklona odlaganjem. Trebali biste da koristite intuiciju ( Neptun ) pa u sprezi salogikom dođete do pravih pozicija u profesionalnom životu.

Ljubav

Jupiter će vas ostaviti da se snalazite sami, Saturn će vas sputavati u partnerstvima i ljubavi završavajući vam priče, brže nego što su i započele, Neptun će pokušavati da vas “prizove” da sagledate situaciju u ljubavi bez “ružičastih naočara. Kada Jupiter napusti Lava i pređe u znak Device od avgusta i to malo uticaja koji je imala vaša dekada u prvoj delu godine će ispariti. Možete i dalje da obmanjujete sve, ali time povređujete sebe. Prečica u vašem životu sada ne postoji i što pre shvatite, bolje je za vas.

Ono što može da se izdvoji kao lep period je ulazak Venere u Lavu i njen boravak u znaku koji voli znak Blizanca. Venerin hod biće lep, doneće zanimljive ljude u vaš život, ali sve je kratko, jer će ona na kratko aktivirati vašu dekadu i to od 5.do 16.juna. Biće upečatljivih susreta, ali ništa trajnog.

Blizance prve dekade koji su u braku tranzit Jupitera u znak Device od avgusta nateraće da reše nesklad u svom domu i porodici. Sve što ostavite za kasnije prerašće u veći probleme. Predstavnici druge dekade i te kako treba da se obradujete retrogradnom hodu Jupitera koji će lepo gledati vašu dekadu. Svojim povratkom i uticajem daće vam šanse da ispravite propušteno.

Oni koji su rođeni od 3.juna do 13.juna ( dakle obuhvaćena je i druga i treća dekada ) neće moći biti mirni jer ih Uran podstiče na nove doživljaje, a sve to može da poremeti neke odnose u trenutku, kao udar groma.

Zdravlje

Komunikativni i elokventni Blizanci trpe loše uticaje Saturna i Neptuna. Alergije, neobične bolesti, teško dijagnosticiranje, sve to može da bude deo ove godine kada je zdravlje u pitanju. Bićete skloni pesimizmu i strahu što nije vaša karakteristika. Problemi sa stomakom i varenjem je karakteristično za jesenji i zimski period ove godine.

Godišnji horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte godišnji ljubavni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

 

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

—————————-

error: Content is protected !!