Godišnji horoskop – Jarac

Posao

Generalno je ovo dobra godina za vas. Ili bolje reći ovo je godina žetve, pa sada vidite šta ste uradili u prethodnoj. Vaš vladar Saturn je tih u vašoj senci. Naravno da taj položaj može da dovede do toga da se sklanjate od ljudi, da imate potrebu za samoćom i izolacijom što može da pogoduje Jarčevima kojima vrsta posla dopušta takav luksuz.

Oni koji su rođeni par dana posle 28.decembra, Neptun pravi dobar aspekt i podrzava ih da dostižu svoje snove, ali na temeljan način. Poslednja dekada februara meseca kao i prva nedelja aprila tranzit marsa vas ugrožava, pa možete imati problema na postojećem poslu ili u najblažoj varijanti da imate jako naporan period. Krajem juna i početkom jula na redu su bitne odluke. Budite oprezni. Jesen donosi dobre finansije.

Rad sa inostranstvom, medijski poslovi, studije sve je pod dobrom zaštitom tokom jeseni kada se Jupiter nađe u znaku Device. Stabilan i najjači period u polju posla je kraj jula, oktobar i novembar ove godine.

Ljubav

Prva dekada ovog znaka biće mnogo više povlašćena u ovom polju za razliku od druge dve kada je ljubav u pitanju. Promene na ljubavnom i pračnom planu doneće uticaj Urana, a najviše rođenima 3.,4. i 5.januara. ne treba da paničite.To je samo sled događaja, a vi ste toga svesni.

Neki Jarčevi će poželeti da se vrate nekoj staroj priči, ali to neće biti poželjno. Na vama je izbor.Ne gubite vreme na nebitne ljude posebno u prvoj polovini godine. Bračni će da se preispituju o kvalitetu odnosa. Mogući su problemi sa ljubomorom i posesivnošću, ali sve je to prolazna varijanata.

Juli i avgust su meseci rezervisani za strast. Jesen za vas donosi nove mogućnosti. Možda će neko od vas da se odluči za brak tada. Poznata je vaša odanost. Pa kada ste već odabrali neka vam je sa srećom. Slobodnima je septembar najizvesniji mesec da upoznaju osobu koja im odgovara.

Zdravlje

U ovoj godini bićete skloni povredama i kožnim infekcijama. Hronični problemi u polju zdravlja su mogući na početku godine. Obratite pažnju na bubrege tokom jesenih i zimskih meseci.

Godišnji horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte godišnji ljubavni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

 

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

error: Content is protected !!