Godišnji horoskop – Lav

Posao

Imaćete podršku Jupitera i Urana u ovoj godini. Iskoristite to! Ništa vas neće ugrožavati, pa krenite u akciju. U zavisnosti šta vaša natalna karta govori, Jupiter bi ovde mogao imati benefično, srećno značenje ili bi pak krenuo u neke poslovne priče kroz njegovu negativnu stranu – preterivanje.

Već na početku 2015. vam se otvaraju profesionalne šanse, ali na duže staze. Vama će manjkati strpljenje, pa to može da izazove problem u nekim situacijama ili odnosima sa kolegama i saradnicima. Pluton je takođe u aspektu sa vama, ali on može da vam donese da budete beskrupulozni u odnosima, pa pazite šta radite. Rezultati su evidentni na kraju proleća i početku leta. Pohvale neće izostati. Jupiter vam donosi prilike, jer grli trigonom ( sreća ) vaše natalno Sunce i time vam daje šanse sredinom godine. Račun u banci će biti zadovoljavajući tokom rane jeseni.

Ljubav

Saturnova uloga je da nas opomene da život gledamo iz njegovog ugla. Vama je već na početku godine on jak saveznik. Porušeno možete da gradite i obnavljate na realnim i čvrstim osnovama. Jupiter je u znaku Lava, ali u svom hodu unazad ( do sredine aprila ) neće ulaziti u prvu dekadu, ali vi ćete njegove darove osetiti.

Ono što ćete osetiti kao udare i turbulentno je tranzit Marsa kada bude u nekom znaku koji na vašu dekadu gleda neprijateljski. Srećom, u ovoj godini Mars će brzo preletati svaki znak. Uran će lepo gledati one iz druge dekade znaka Ovna i doneće vam strasti, avanture. Bitno je da ne preterujete.

Jupiter je u vašoj dekadi već na početku 2015. i kreće se unazad, ali vas vodi putem prošlosti da ispravite greške, da dopunite propušteno. Sve što vam je obećao Jupiter u septembru i oktobru 2014. , na početku 2015. i u prvom kvartalu, imaćete priliku da stabilizujete, da započnete vezu ili učvrstite postojeću. Slobodnima proleće, leto i rana jesen donesi mnogo lepog u polju ljubavi. Neko se vezuje za čitav život. Bračni u tom periodu imaju harmoniju zajedničkog života.

Teškoće mogu nastati ako se i dalje budete vezali za vaš “ego” koji može da pokvari svaku stabilnost u ljubavnim odnosima. Uticaj Venere ćete osetiti na početku njenog tranzita jer će tada ponosno zagaziti u vaš znak ( od 6.juna ). Bračni treće dekade će imati možda više sreće i podrške planeta nego slobodni. Naime, juni vam donosi otvoreniju komunikaciju sa voljenom osobom, a period ulaska Jupitera u Devicu( 12.avgust ) pa do 26.septembra imaćete jako dobre pozicije da učvrstite vaš brak ili dugogodišnju vezu.

Zdravlje

Lavovi će i ove godine biti podložni akutnim bolestima. Srčani bolesnici bi trebalo više pažnje da povedu tokom jula, avgusta, septembra. Lavovi prve dekade će više biti skloni hroničnim bolestima u ovoj godini.

Godišnji horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte godišnji ljubavni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

 

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

—————————-

error: Content is protected !!