Godišnji horoskop – Vaga

Posao

Godina je bogata i na profesionalnom planu. Vaše šanse su povezane sa tranzitom Jupitera i Urana i to je velika sreća. Podrška od drugih vam je potrebna za sve planirano i novo, a to vam dolazi kroz Urana koji se nalazi u vašem prirodnom 7.polju. Juli i avgust će vam podstaći veću želju za promenama nego sam početak godine. Nije dovoljno da samo želite, budite od akcije.

Vaša dvoumljenje nije pravi put za uspeh na profesionalnom planu. Pomoć vašem projektu može da doprinese bolju materijalnu situaciju. Rad sa inostranstvom je rezervisan za prvu polovinu 2015. Potrudite se samo da sačuvate samopouzdanje, ostalo vam ide na ruku.

Brzi tranziti Marsa mogu samo na blic da doprinose vašem raspoloženju ili neraspoloženju u zavisnosti od znaka kroz koji tranzitira. Kraj februara je karaktersitično oklevanje, a kraj juna i juli, do 20. Mogu da budu dobri okidači za dalje. Ne zaboravite da je Uran zahtevan pa će se saradnici i nadređeni tako ponašati prema vama gotovo čitave godine.

Ljubav

Ako vaš podznak ne kaže suprotno, ova godina je zaista lepa i stabilna, a podršku od početka godine imate od Saturna. Pa, bilo je i dosta raznih turbulencija koja su se dešavale jedan duži niz godina. Imate mogućnosti da stabilizujete odnos i da ga postavite na realne osnove.

Poteškoće će samo dolaziti od Marsa, ali srećom on leti kroz 2015. i osetićete turbulencije samo kada energija dolazi iz neprijateljskih znakova i time može da napravi probleme u odnosima. Ovo je na neki način godina koja je nastavak prethodne. Ako ste započeli neku ljubavnu priču u 2014., evo dobre prilike da je utemeljite. Bračni će se stabilizovati bolje nego ikada.

Juli i avgust su meseci kada će se pojaviti želja za promenama. Savet je da budete oprezni da ne biste se na kraju godine pokajali. Bitno je što ćete osluškivati sebe i doneti prave odluke. Jedino se Uran i Pluton spremaju na udare tokom ove godine za one iz druge dekade.

Nepredviljivi događaji, dešavanja kao “grom iz vedra neba” u domenu su revolucionara Urana, a Pluton se pridružuje toj energiji gurajući iz svog ugla. “Menjajte se!” kao da vrišti iz sveg glasa. On donosi promenu odnosa, stanja. Nametanje njihove volje može da delom ublaži Jupiter, makar u prvoj polovini godine.

Iskoristite tu energiju da sa svojim novim stavovima pristupite na pravi način rešavanju problema u partnerskim i drugim odnosima. Lepa iznenađenja i šanse doneće onima iz treće dekade Jupiter i to većim delom godine. Oprez u odnosima, jer ove godine Uran iz Ovna oponira vaše Sunce, a kakve trzavice on donosi osetili ste tokom 2014.g.

Zdravlje

Vi ćete imati periode kada vam je metabolizam ubrzan, pa onda usporen. Pazite na te oscilacije, jer ne samo zbog fizičkog izgleda, već što organizam može da oslabi i da budete podložni raznim infekcijama. Mart, juli i oktobar mogu da budu loši za hronične bolesnike. Neohodne su lekarske konsultacije.

Godišnji horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte godišnji ljubavni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

 

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

—————————-

error: Content is protected !!