Godišnji horoskop – Vodolija

Posao

Ne treba zanemariti da na početku godine imate Saturna za saveznika, a to nije mala stvar. Njegovim ulaskom u znaku Strelca promenila se energija dešavanja. Podržaće vas u naumima, praveći dobar temelj. Uran, vladar vašeg znaka će imati dobre uticaje od strane Jupitera ( dar, šansa, anđeo čuvar ) sve do Jupiterovog izlaska iz znaka Lava ( 11.avgusta ).

Od drugih loših uticaja druga dekada je najviše pošteđena, a perspektive i novine su vam već otvorena varijanta. Te novine mogu biti i deo neke prošle priče. Previše obaveza i posla vam je namenjeno u drugoj polovini aprila.

Ako ste poslovno vezani za ortakluke i partnerstva, evo jedne dobre godine kada su takve priče u pitanju. S jeseni možete očekivati da se vidi šta ste uradili na polju posla. U vašem prirodnom 8.polju naći će se Jupiter donosće vam plodove vašeg rada. Možete biti zadovoljni.

Ljubav

Šta je sa emocijama naših dragih Vodolija? Saturn je napravio lep aspekt sa vašim Suncem na početku godine. Možete se pitati kakve veze ima Saturn kada je ljubav u pitanju? Doslovno rečeno – i nema, ali on vas „budi“ i postavlja prave prioritete u vašem životu. Našao se u polju projekata, planova, želja i prijateljstava.

Pa kada smo kod prijateljstva, evo jedne priče koja nikako da dobije svoj pravi oblik. Sve je tu, i signali i fluidi, ali nikako da se pređe taj korak, ta mala granica dvosmislenog odnosa. Ova priča može da se provlači tokom čitave godine.

Vodolije koji nisu u vezi teško da će da započnu neku ljubavnu priču tokom ove godine, osima ako natalna karta ili pak sam podznak ne govori suprotno. Ljubav će uglavnom za njih biti samo neka misao, daleki put do koga nikako da dođu. Da se vratimo na dragog Saturna. Uozbiljiće vas, stabilizovati, doneti konkretne promene i radiće u korist vaše bračne priče.

Vezivanje i zajednišvo neće da ugrozi vašu slobodu i indetitet što je najveći strah svih Vodolija za koje je samo nebo granica. Spremni ste da date prednost bračnom životu i da svu svoju neobičnu i zabavnu prirodu utkate u svakodnevnicu. Imate puno šanse da uspete. Faze ćutanja, samostalnog donošenja odluka mogu bespotrebno da poremete odnos.

Boravak „Boginje Ljubavi“ od 5.juna do 8.oktobra doneće obećavajući zagrljaj ( trigon ) sa Uranom . „Idi tamo gde te srce vodi“ odzvanjaće vam u duši. Jedan udar groma ( Uran ) i obostrano prepoznavanje ( trigon ) u ljubavi ( Venera ). I kod bračnih se događa hemija Venere/Urana. Jedan pogled i sećanja su tu, oživljena, jasna, opipljiva. Napetiji period je tokom prve polovine aprila i od 8.avgusta do 24.avgusta.

Slobodnima druge dekade idealna prilika da nađu kvalitetnog partnera tokom leta i jeseni, ali početak zime ne treba zanemariti.

Zdravlje

Žene bi trebalo da povedu računa o jajnicima i genitalijama uopšte. Vodolije koje imaju problema sa kičmom, takođe treba da budu pažljive tokom ove godine. Ipak, regeneracija vam je bolja nego proteklih par godina.

Godišnji horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte godišnji ljubavni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

 

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

—————————-

error: Content is protected !!