Mesečni horoskop za FEBRUAR 2016.

By  |  0 Comments

Mesečni horoskop daje odgovore na mesečnom nivou u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u februaru 2016.

Dragi moji, kako ste pregurali januar, taj najduži mesec u godini? Bilo je napeto, jel da? Povremeno ste imali osećaj da vas situacije u tolikoj meri pritiskaju da ste hteli iz kože da iskočite? A taj retro Merkur I njegov kvadrat sa Uranom je poslednjih desetak dana dodatno “začinio”. Dešavala su se pucanja na sve strane, nekome je pukao poslovni dogovor, nekome je pukao emotivni odnos, neko je imao problem sa kolima, neko sa telefonom, računarom….a neko se žestoko posvađao I svu frustraciju I bes izlio…Sigurna sam da ste više puta pomislili – e, od ovoga ne može gore….pa da vidimo šta nam to februar nosi – hoćemo li da se “dižemo” ili da dodatno padamo?

Ono što je najjače postavljeno jeste Mars u znaku Škorpije. Planeta u svome vladarstvu, kojoj na ulasku u februar društvo pravi I Mesec. Sve to u inkonjukciji sa Uranom iz znaka Ovna. Sam ovaj aspekt je izuzetno potentan I energetski jak, ali ovu snagu treba umeti obuzdati da bi ona mogla da bude pravilno iskorišćena. Naglašena dramatičnost, impulsivnost, hrabrost. Imaće kvadrat sa Suncem u periodu od 6-og do 10-og februara kada će biti aktuelan problem sa autoritetima, sa šefovima, sa prijateljima, u emotivnim odnosima tada može biti nekih zategnutih situacija. Ako ništa drugo, sigurni smo da ćemo dovoljno snage imati da se borimo. Ova planeta neće menjati znak, ostaje u Škorpiji tokom celog februara.

Venera je u znaku Jarca, a dispozitor joj je Saturn u Strelcu. Čak I kada promeni znak I pređe u Vodoliju 18-og februara, dispozitor će ostati isti. Materijalni segment dosta stabilan, ali ona varijanta gde se napreduje sporo I uz veliku promišljenost. A ljubav? Ne, Venera u Jarcu nije kamenog srca, samo želi da bude “na visini” nedostupna onima koji je ne zaslužuju. Ulazi u sekstil sa Marsom već od 4.-og februara pa će se neke vatre rasplamsati, a kada od 6.-og do 9.-og februara bude u konjukciji sa Plutonom I kvadratu sa Uranom budite na oprezu – jer vatra se lako pretvara u požar koji će biti teško obuzdati I zaustaviti. Period od 10.-og do 12.-og donosi smirivanje trigonom od strane retro Jupitera, pa ćemo pokušati da se vratimo u normalu, pošto smo na kratko zaboravili sve svoje dužnosti I obaveze.

14.-og Merkur prelazi u znak Vodolije, I ova će planeta u vazdušnom znaku dobiti na poletu. Ideje, pokretanja, mozak koji radi 200 na sat – izlazimo iz ograničavajućih situacija, raspoloženje se diže I ponovo osećamo radost života. A da se ne lažemo, I radi se mnogo lakše. 18.-og I Venera prelazi u Vodoliju, dodatno dajući podstrek lakoći koja nekako počinje sve da nas obuzima.

20.-og Sunce prelazi u znak Riba I prirodno dvanaesto polje, polje tajnih dogovora, tajnih kombinacija, polje podsvesti, nesigurnosti, strepnji, strahova. Pred sam kraj februara dolazi u konjukciju sa Neptunom, dok u isto vreme Venera pravi sekstil sa Saturnom. Aktiviraće se neke tajne ljubavne priče, ali I malo “lova u mutnom” kada je posao u pitanju. I, šta možemo da izvučemo iz svega ovoga? Pa evo ovako – jedno je sigurno – I pored dosta ograničavajućih faktora koji će postojati I tokom ovog perioda, neke stvari će se zaista pomeriti na bolje. Ono što je najbitnije jeste da ćemo se mi osećati drugačije. Kao da smo se tokom januara prekalili, očvrsnuli, shvatili da do dobrih stvari ne možemo doći lako.

Promena koja je započela ulaskom Marsa u znak Škorpije, postajaće sve aktuelnija. No, budite sigurni – Škorpionska promena koja nam je sada ponuđena nikada nije lagana. Često ćemo prolaziti kroz prave male drame I u poslovnom I u emotivnom segmentu. Nove ljubavi će se dizati, neke stare se urušavati, vući će nas žeđ za strašću, za avanturom. Neki put ćemo biti spremni da rizikujemo I ono što imamo, samo da bi osetili zemljotres, samo da bi doživeli vulkane strasti.

U poslovnom segmentu komunikacija, dogovori, potraga za stabilnim partnerima I čvrstim tlom pod nogama postajaće sve izrazitija. Neki od ovih dogovora biće kratkotrajni, neki će nam čak I doneti gubitak. Ali će nam zato oni drugi doneti I vanredne finansijske prilive. Samo treba birati pažljivo, promućurno. Samo treba uključiti mozak. Kao što je januar “najduži”, tako je februar najkraći mesec u godini. Ali, sa sasvim dovoljno vremena da nas pokrene I donese nam ono što nam je potrebno. Još samo da se I mi uključimo kako valja, I eto – pola posla je gotovo. A sada to I možemo.

Iz tog razloga – ne oklevajte. Zakoračite hrabro. Jer, sreća prati one koji se ne boje. Koji ne prezaju od prepreka. Koji shvataju da one postoje baš iz tog razloga da bi izvukle najbolje iz nas. Srećno!

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!