Nedeljni horoskop – Od 16. do 23. maja 2016.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 16. do 23. maja 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Horoskop za znak ovan

Zalogajčić tu, zalogajčić tamo… grickalice ili slatkiši između obroka, a kada sednete za sto da obedujete, kao gladna godina sve jestivo „uništavate“ pred sobom… Još ako ste od onih koji su ljubitelj po koje čašice, slika je kompletna… hedonizam u svom punom sjaju…

Ljubav

Ovnovi bi u ovom periodu mogli obnoviti neko poznanstvo, koje bi sada funkcionisalo isključivo na seksualnoj bazi i povremenim, neobaveznim susretima. Trenutno nemate neke veće predispozicije za ulazak u stabilnije priče, čak ni sa novim ljudima, jer ste pomalo nestrpljivi, impulsivni, užurbani i odajete pogrešnu sliku drugoj strani. U novim poznanstvima se potrudite da polako gradite komunikaciju, ništa ne možete dobiti preko noći.

Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, povremeno vas pritiska to što voljena osoba stalno potencira na nekim stvarima. Moguće je da je preterano ljubomorna ili da se trudi da vam nametne svoje mišljenje. Koliko god se trudili da ne reagujete, sve ovo vas prilično nervira i možete tokom ove sedmice imati par puta jače rasprave. Malo više tolerancije i truda u vezama…

Posao

Iako je poslovni segment sada prilično stabilan, vi lično niste zadovoljni brzinom odvijanja situacija. Suviše brzate u nekim situacijama, naročito u dogovorima sa saradnicima i partnerima i svojom prenagljenošću možete samo usporiti ili pokvariti ono što želite da popravite. Ne odbacujte ponudu koju vam nudi jedna osoba, moguće je da je to podrška za vaše planove, ali bi realizacija išla tek u narednom periodu. Od naredne sedmice će pokret biti naglašeniji, zato se sada strpite i čekajte svoje vreme i pravi trenutak. Sada se potrudite da regulišete neke zaostale obaveze, naročito prema strancima.

Novac

Finansijski segment je postavljen više nego dobro. Pored redovnih isplata, novac vam dolazi i od dodatnih angažmana i sa ove strane su moguće čak i veće sume. Potrudite se da veći deo novca ode na izmirivanje obaveza koje su se nakupile u prethodnom periodu.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je više nego dobra, ali vam se savetuje oprez u saobraćaju i ako se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Moguće su sportske povrede.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!