BIK – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BIK, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

Mlad Mesec je početkom avgusta u vašem polju doma i porodice. Prilika je da, ako je postojalo problema u vašim bračnim relacijama, ipak svojom inicijativom, pokrenete stvari na bolje. Ovaj period donosi jačanje strasti između vas i bračnog partnera i pošto će Sunce tranzitirati kroz polje doma sve do kraja druge dekade, tu zajedničku podsticajnu energiju možete okrenuti i ka planiranju. Možete se odlučiti za ulaganje u zajednički stambeni prostor ili pak razmišljati o prinovama.

Oni koji su u emotivnim vezama i pored jake potrebe da učvrste i stabilizuju svoj odnos, verovatno će se suočiti sa povremenom problematikom. Neke promene koje ćete želeti da pokrenete i možda na drugačiji način izdefinišete svoju vezu, usmerite je ka ozbiljnijim temama, neće funkcionisati po vašim željama. Voljena osoba i vi ćete povremeno biti u raskoraku i sigurno je da ćete se u nekim momentima osećati u varijanti – niti zajedno niti jedno bez drugog. Ipak, sve ovo što se bude dešavalo u velikoj meri će raščistiti situaciju između vas dvoje i sam kraj meseca može doneti jake pomake na bolje, čak i u pravcu ozvaničenja odnosa.

Slobodni Bikovi imaju puno polje ljubavi tokom avgusta, ali ćete veći deo perioda samo uživati u flertovanju, dobrom provodu i izlascima. Tek u poslednjoj dekadi meseca dočekaćete pravu ljubav.

Posao:

Sam početak meseca može doneti promenu koja će na prvi pogled biti komplikovana, da biste brzo shvatili da vam ide na ruku. I vaša vladarka Venera, kao i Merkur, koji vlada poljem posla i novca, boraviće tokom celog meseca u znaku Device, što označava da ćete u obavljanju svojih poslovnih obaveza biti dosta praktični i racionalni, ali možda i previše sebe opterećivati detaljima. Obično kada se jako trudimo da sve uradimo kako treba, neka sitnica nam promakne, a izgleda mi da će takva situacija sada biti i kod vas.

Posebnu pažnju morate obratiti na komunikaciju i odnose sa poslovnim partnerima, jer će ovo biti vaša slaba tačka. U saradnjama će doći do nekih nepredviđenih situacija, što će učiniti da se osećate zablokirano u okolnostima koje ne možete promeniti. Ipak, dobro je što sa malo truda i mnogo kompromisa ovo može biti rešeno u vašu korist. Finansijskom situacijom ne verujem da ćete biti zadovoljni u potpunosti, novac neće dolaziti u onim količinama koje očekujete, a ako ste privatnik – naplata potraživanja će biti ispod proseka.

Zdravlje:

Ovo je mesec kada će briga o zdravlju biti pojačana. Prvi deo avgusta donosi vam manjak energije, ali i slabije psihičke snage organizma. Potrebno je odmarati se više i voditi računa i o načinu ishrane, a ako je moguće iskoreniti i neke štetne navike. Ostatak meseca je solidan po vas.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!