DEVICA – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku DEVICA, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

Pošto se mlad Mesec početkom avgusta „smestio“ u vaše polje podsvesti, a kroz njega će tranzitirati i Sunce u prve dve dekade meseca, više je nego izvesno da će Device imati pred sobom period preispitivanja, možda čak i povlačenja kada su emotivna partnerstva u pitanju. Naročito će prvi deo meseca biti komplikovan onima u bračnim odnosima, zbog retrogradnosti Saturna u vašem polju doma. Između vas i partnera često izbijaju rasprave i svađe, povodom nekih pitanja koja ste odavno trebali da skinete sa dnevnog reda, i ovaj trend će se nastaviti sve do poslednjih nedelju dana avgusta, kada neki mračni oblaci nad vašim odnosom počinju da se sklanjaju.

Ako ste u emotivnim vezama, razmišljaćete povremeno čak i o prekidu, ali svakako ne biste trebali da delujete impulsivno i ishitreno u situacijama kada voljena osoba i vi ne možete da postignete kompromis. Oboje biste trebali da pronađete zadovoljstvo u malim stvarima, zajedničkim sitnicama koje vas povezuju, i na taj način lakše pregurate ovo naporno vreme.

Slobodnim Devicama će odgovarati tranzit Venere i Merkura kroz polje ličnosti. Biće evidentno da ste se prolepšali i lako ćete upadati u oči pripadnicima suprotnog pola. Međutim, vi ste neke teške lekcije u prošlosti već naučili i sada nećete biti spremni da dozvolite da vas zanos tek tako obuzme. Vrlo je pohvalno što konačno idete laganim tempom u novim poznanstvima. Sam kraj meseca doneće konačno pokretanje na pravi način ljubavne priče koju ste toliko dugo očekivali.

Posao:

Privatni preduzetnici neće tokom avgusta proći onoliko dobro koliko su se nadali, iako će sam početak meseca biti prilično obećavajuć. Ne savetuje vam se da ulazite u neke veće investicije makar do kraja prve polovine ovog perioda. Generalno – sa vladarom Merkurom, Venerom i Jupiterom u svom znaku i polju ličnosti, teško je da možete biti znatnije zablokirani u poslovnom segmentu. Iako će problema definitivno biti, i to najviše kroz komunikaciju sa partnerima i saradnicima, pred vama je vreme kada se možete najpre finansijski ostvariti.

Doduše, moraćete da budete promućurni, praktični i dosta realni i da ne „padate“ na neka obećanja, a potrebno je i da svoju impulsivnost svedete na minimum. Dobar je period za one koji traže posao, pa makar on bio i sezonskog tipa. Saradnjom sa strancima bićete zadovoljni tek u drugoj dekadi. Finansijski ćete najviše profitirati početkom i krajem avgusta.

Zdravlje:

Uglavnom ste zaštićeni tokom ovog perioda, naročito od prelaska Sunca u vaš znak tokom treće dekade meseca. Ono na šta biste trebali da obratite više pažnje je psihička stabilnost, kao i način ishrane – jer ovde nikako da uspete da pronađete „pravu meru“.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!