RAK – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RAK, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

I bračni odnosi i emotivne veze imaju pred sobom jedan komplikovan period. Saturn, koji vlada vašim poljem ozbiljnih partnerstava i braka kreće direktnim hodom u drugoj dekadi avgusta, što će doneti zatvaranje nekih pitanja koja su vas i voljenu osobu već neko duže vreme mučila. Međutim, ni vi ni partner nećete lako doći do usklađivanja i kompromisa, jer se vidi da će tokom celog perioda komunikacija predstavljati osnovni kamen spoticanja u vašoj vezi. Ne samo to – kroz polje svakodnevice tranzitiraju dva malefika – Saturn i Mars, koji će svojim uticajem donositi da vrlo često vi i vaše voljeno biće ne možete da pređete preko nekih najobičnijih stvari, o kojima inače ne biste ni razmišljali.

Često ćete se sukobljavati oko sitnica i praviti problem bez problema. Obzirom da ste prikazani da vam je oboma izuzetno stalo do očuvanja odnosa, jedini savet koji vam mogu dati jeste da probate da funkcionišete po principu tolerancije i kompromisa. Najviše bi vam odgovaralo da jedan deo ovog perioda iskoristite i odete na zajednički godišnji odmor, jer bi vam promena sredine prijala. Vladar polja ljubavi Mars, prelazi u polje posla i slobodni bi najpre u ovom segmentu mogli da potraže „srodnu dušu“. Jedino što će vam smetati jeste sporost u dešavanjima sa osobom koja vam se dopada, ali verujte da za to postoji razlog – ne kaže se za džabe – Preko preče, naokolo bliže. Ne žurite, isplatiće vam se…

Posao:

Mlad Mesec se početkom ovog meseca „smestio“ u vaše polje posla i novca, a obzirom da će i Sunce tu tranzitirati sve do kraja druge dekade avgusta, ono na šta ćete trošiti najviše energije i biti najviše usmereni jesu pokušaji da unapredite svoj poslovni segment, ali i da steknete potrebnu finansijsku stabilnost. Baš taj finansijski segment će vam povremeno zadavati muke jer će vam troškovi biti povećani tokom celog avgusta, što vezano za posao, što vezano za kućne obaveze, račune. U vašem polju svakodnevice kroz posao tranzitiraju Saturn (koji kreće direktno 14-og) i Mars, pa će „borba“ sa obavezama koje su nagomilane, ali i povremeno netaktičnim i napornim kolegama, biti više nego izvesna.

U polju pokreta i komunikacije su Merkur, Venera i Jupiter, pa ćete moći da pokrenete neke bitne poslovne priče, ostvarite kontakte sa ljudima koji su vam važni, ali i da zaradite od povremenih ili dodatnih poslova. Povremeno komplikovan odnos sa nadređenima koji će vršiti pritisak na vas.

Zdravlje:

Polje zdravlja je dosta loše postavljeno tokom celog perioda, što će se najpre odraziti kroz hroničnih bolesnika i starije populacije. Potreban je odmor, redovne kontrole kod lekara i pridržavanje njihovih saveta. Mlađi neka vode računa o povredama i u saobraćaju.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!