OVAN – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku OVAN, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

Mlad Mesec je početkom avgusta u znaku Lava i vašem polju ljubavi. Dobro došli u mesec kada ćete imati šanse da osvojite i budete osvojeni. Prave prilike za zaljubljivanje će svakako biti tu, na vama je samo da se potrudite da novozapočete odnose i održite. Sve do kraja druge dekade avgusta Sunce će tranzitirati kroz vaše polje ljubavi, donoseći jednu lepu i podsticajnu energiju i velike mogućnosti za dobar provod i zabavu. Još ako putujete negde na letovanje, sve ovo će postati još izraženije.

Prelazak vašeg vladara Marsa u vatreni znak Strelca doneće da ste aktivni, da lako stvarate nova poznanstva i otvoreno pokazujete svoju naklonost prema osobama koje želite da osvojite. No, ne znači da će samo oni koji otputuju imati šanse za emotivnu sreću. Naime, vaše polje posla ugostiće tokom ovog meseca planetu ljubavi Veneru, pa nije ni čudo što će se u ovom periodu započeti i neke lepe ljubavne kancelarijske priče. Jedna strasna atmosfera biće naglašena tokom celog avgusta, što će pomoći onima koji su u emotivnim vezama da lakše pređu preko nekih situacija koje bi mogle doneti nestabilnost u njihov odnos.

Vi i partner ćete imati svojih uspona i padova, naročito ako budete previše ograničavali jedno drugo ili ako budete suviše kritični. No, kraj meseca će doneti smirivanje i sređivanje odnosa.

Posao:

U prvoj dekadi avgusta može doći do iznenadnih, pozitivnih promena u poslovnom segmentu. Mogućnosti za promenu radnog mesta onima koji rade ili nezaposlenima otvaranje šansi, makar za neku formu sezonskog ili privremenog posla. Pošto su ovo izuzetno srećni dani, valjalo bih ih iskoristiti i okušati se i u igrama na sreću, a svakako će prilivi novca biti olakšani i možete dobiti i neke neplanirane isplate. Ostatak meseca donosi velike aktivnosti, jer će čak tri planete biti u vašem polju poslovne svakodnevice.

Moguće je da će vam obaveze u ovom periodu biti dosta složene i naporne, ili zbog neočekivano brzog tempa, ili pak zbog manjka ljudstva (zbog godišnjih odmora) pa će opterećenost povremeno biti prilično jaka. Saradnje sa strancima će se pokrenuti, ali će ostati dosta toga nerešenog što će vam zaokupiti pažnju tokom celog drugog dela avgusta. Sem prve dekade, koja će biti finansijski „bogatija“, ostatak meseca je prilično jednoličan u novčanom smislu, a donosi vam i veće troškove.

Zdravlje:

Polje zdravlja biće tokom celog meseca jako naglašeno, što nagoveštava da Ovnovi, i pored evidentno jače energije, ne smeju da ovaj segment zanemare i potisnu. Neke promene su sada neophodne, odricanje od nekih loših navika, uspostavljanje ravnoteže po pitanju ishrane. Poslednja dekada je po vaš organizam dosta opterećujuća, bićete lako podložni stresu.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!