BLIZANCI – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BLIZANCI, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

Ovaj mesec je komplikovan prvenstveno Blizancima u brakovima i emotivnim vezama. Iako će vladar vašeg znaka Merkur, kao i Jupiter i Venera tranzitirati kroz vaše polje doma i porodice, ipak ste partner i vi stegnuti i nekim okolnostima, ali i time što previše zamerate jedno drugom na nekim stvarima. I sami ste svesni da zategnuti odnosi traju već neko duže vreme, i ako budete nastavili da konstantno iznosite primedbe jedno drugom, umesto da pokušate da rešite situaciju, može doći do dubljeg razmimoilaženja između vas dvoje. Ovo vreme bi bolje bilo iskoristiti na taj način što ćete se zajednički posvetiti očuvanju vaše zajednice.

Oni u emotivnim vezama imaju premalo razumevanja jedno za drugo i razlike u vašim karakterima će sve više dolaziti do izražaja. Itekako je moguće da dođe do prekida u odnosima, i neke veze će prestati u ovom periodu da postoje. Preživeće samo oni odnosi koji su Saturnova iskušenja uspešno prevazišli i koji nisu dozvolili da ih vreme i okolnosti distanciraju jedno od drugog.

Slobodni Blizanci će biti aktivni samo u prvim danima avgusta, a ostatak meseca ćete nekako najviše posvetiti sebi. Nećete biti željni izlazaka i provoda, kao da će vam biti potrebno da se povučete od svih i razmislite šta je ono što želite od ljubavi. Poslednji dani avgusta ipak će vam doneti jedno vredno, novo poznanstvo.

Posao:

Saturn u vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava kreće direktnim hodom u drugoj dekadi avgusta, pa je evidentno da će težina koju ste osećali u prethodnom periodu početi da popušta. Međutim, ovo ne znači da ćete na lak način proći kroz ovaj mesec, jer su okolnosti u vašem poslovnom sektoru i dalje vrlo promenljive i biće potrebno jako se fokusirati na obaveze i ono što morate obaviti.

U vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora početkom avgusta će biti mlad Mesec, pa je ovo segment na koji biste trebali da obratite pažnju, jer vam može doneti više angažovanosti, naročito ako tražite posao ili ako želite dodatne prihode kroz povremene poslove. Takođe, poslovna putovanja se mogu pokazati kao dosta isplativa. Iako ćete vi lično biti korektni prema kolegama, računajte da ćete sa njihove strane imati, naročito u prvom delu meseca, nekih neprijatnosti.

Što se finansijskog segmenta tiče, ovde nećete moći da se pohvalite naročitom stabilnošću, ali ćete neke neprijatne obaveze i račune skinuti sa dnevnog reda.

Zdravlje:

Zdravstveni segment će i na dalje biti promenljiv, što bi vama lično trebalo da donese veću fokusiranost na očuvanje fizičke i psihičke stabilnosti. Energija vam lako „čili“ u ovom periodu, pa je potrebno posvetiti se sebi, odmoru, ali i promenama u načinu ishrane.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!