RIBE – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RIBE, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

Vaše emotivne veze i bračne relacije već duži vremenski period nisu stabilne i situacija je vrlo promenljiva, sa jakim usponima i padovima. Budite svesni da će se ovaj „trend“ nastaviti i u prvoj polovini avgusta, kada postoji nerazumevanje sa voljenom osobom, kao i situacije kada očas posla oboje planete za svaku sitnicu. Međusobne optužbe o nevernosti , sumničenja, a povremeno ćete imati osećaj da ste ograničeni od strane partnera i da se on ponaša suviše dominantno. No, poenta je u tome da će se sve ove napetosti smiriti u drugom delu meseca, kada vas dvoje imate čak i mogućnosti da odete negde zajedno na godišnji odmor.

Oni u emotivnim vezama mogu čak biti iznenađeni brzim razvojem i napredovanjem situacije sa voljenom osobom, a neće biti za iznenađenje ukoliko na samom kraju meseca „padne“ i neka ponuda za brak ili zajednički život. Slobodne Ribe imaju za sobom mnogo promašaja i teško se odlučuju da se tek tako prepuste nekom novom poznanstvu. Pojedine još uvek boli srdašce za nekim bivšim partnerom, a budite sigurni da će vam prva polovina avgusta dati mogućnost da obnovite kontakt i uvidite vredi li se više truditi oko ove priče ili ne. Za nove emotivne početke najbolja je treća dekada avgusta, kada bi jedna osoba mogla u potpunosti osvojiti vaše srce.

Posao:

Dobar poslovni period je pred vama. Mlad Mesec u polju svakodnevnih poslovnih obaveza, kao i Sunce u tom znaku do kraja druge dekade, doneće Ribama veliku usredsređenost i mogućnost za stabilizaciju postojećih poslova, kao i za konkretnije napredovanje. U vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava tranzitiraju Merkur, Venera i Jupiter i svojim će uticajem dati mogućnosti da proširite poslovanje i oformite nove saradničke odnose.

U polju karijere Saturn će krenuti direktnim hodom, a ulazak Marsa u ovo polje označiće vaše velike napore ka tome da se „probijete“ i osvojite željene pozicije. Doduše, računajte na neka ograničenja od strane šefova i povremeno napet odnos sa njima. Ne vucite neke poteze na svoju ruku, već se konsultujte sa nadređenim osobama, koliko god mislili da ste u pravu. Sam kraj meseca donosi mogućnosti za veliko napredovanje, mada je moguće da će realizacija svega ovoga biti tek u septembru. Finansijska situacija će biti promenljiva, najviše zbog obaveza i kredita koje vučete.

Zdravlje:

Zdravstveni segment će biti odličan sve do kraja druge dekade i možete se oporaviti čak i ako bolujete od nekih lakših hroničnih bolesti. Treća dekada meseca donosi vam blagu iznurenost organizma i potrebu da se više odmarate i „napunite energijom“. Idite na odmor u tom periodu.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!