STRELAC – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku STRELAC, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

Vaše su emotivne i bračne relacije već duže vreme u nekoj formi zastoja i promenljivosti. Velikim delom ste vi krivi za ovakvu situaciju, najviše iz razloga što ste imali lična preispitivanja, ali verovatno i bili okupirani problematikom koja se vezivala za posao. Niste bili u pravoj „formi“ za ljubav i održavanje partnerstava stabilnim, često ste bili povučeni i čak u nekoj formi samoizolacije.

No, ulaskom tranzitnog Marsa u polje ličnosti početkom avgusta i direktnim kretanjem Saturna u vašem znaku polovinom meseca, sve ove loše situacije počeće da ostaju u prošlosti za vas. Verovatno će velikim delom i partner uticati na vas i to na taj način što će vas staviti pred ultimatum – ili prekid odnosa ili korenite promene u istom. Druga polovina avgusta polako će dovesti stvari na svoje mesto i vi i voljena osoba ćete moći ponovo da osetite svu snagu svoje povezanosti i ljubavi.

Slobodni pripadnici znaka su takođe bili u zastoju i najviše okrenuti nekim neobaveznim pričama koje im nisu donosile nikakvo posebno zadovoljstvo. Od samog početka meseca počećete da gledate na jednu osobu na potpuno drugačiji način nego do sada, a moguće je da je ona povezana sa vašim poslovnim segmentom. Stvari će polako ići ka razvijanju i produbljivanju kontakta, uskoro će se probuditi i strasti i više je nego izvesno da biste kraj ovog perioda mogli dočekati sretno zaljubljeni i u stabilnom odnosu koji ima predispozicije da traje.

Posao:

Mlad Mesec početkom avgusta i prisustvo Sunca sve do kraja druge dekade u polju ekspanzije i stranaca daće priliku Strelčevima da svoje napore usmere ka drugim prostorima, od kojih mogu očekivati solidnu finansijsku dobit. Pojedini od vas će u ovom periodu i često poslovno putovati van zemlje. Ulaskom Marsa u polje ličnosti, kao i direktnim kretanjem Saturna u vašem znaku dobićete jednu neverovatnu snagu i inicijativu. Mnogi od vas su u prethodnom periodu „prekaljeni“ kroz raznorazne teskobne i problematične situacije i sada je vreme da zgrabite prilike koje će vam se otvoriti.

Polje karijere je jako naglašeno tranzitima Merkura, Venere i Jupitera i evidentno je da vam stoje mogućnosti za veliko napredovanje, što je najizglednije u poslednjoj dekadi avgusta. Da se razumemo, sigurno je da do ovoga nećete doći lako, i da vam i tokom ovog meseca stoji veliki trud i poslovna angažovanost, ali vredeće. Finansijski će vam ovo biti isplativ period, naročito njegova poslednja dekada.

Zdravlje:

Starijim pripadnicima znaka će ovo biti pomalo naporan mesec i tek ćete poslednje sedmice moći da odahnete. Moguće je da će se hronične tegobe aktivirati, a naročito biste trebali da obratite pažnju na kičmu, noge, jetru. Odradite i osnovne analize krvi.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!