LAV – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku LAV, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

Saturn, koji vlada vašim ozbiljnim partnerstvima i bračnim odnosima kreće direktnim hodom 14-og avgusta, što će donekle olakšati situaciju i Lavovima skinuti jedan deo tereta sa leđa. Takođe, iz polja doma izlazi malefični Mars, pa će situacija u porodičnom okruženju ipak biti mirnija i stabilnija. U prvom delu meseca može biti povremenih trzavica sa voljenom osobom, ali one bi se najviše odrazile kroz probleme finansijske prirode, održavanja domaćinstva ili toga što ne možete lako da se usaglasite po pitanju nekih planova.

Drugi deo avgusta je nešto komplikovaniji, jer nastupajuća konjukcija Saturna i Marsa definitivno neće uticati na pozitivan način na vas dvoje. Neophodno je da razrešite neke nagomilane probleme koje ste do tog trenutka gurali pod tepih, a kod pojedinih se ovo može odraziti čak i kroz odvajanje od partnera. Ono što vam ide na ruku je to što ipak imate potrebnu snagu u sebi da ono što želite i održite na pravi način.

Slobodni Lavovi će imati zanimljiva dešavanja. U ovom periodu ste pod uticajem Saturna iz polja ljubavi, koji vas donekle koči i sputava, traži od vas da malo zrelije pristupate emotivnim relacijama i sada se mogu pokrenuti dosta značajne priče po vas. Moguće su ljubavi sa razlikom u godinama ili one gde je partner nešto udaljeniji od vas. Sam kraj meseca donosi vam jednu izvanrednu šansu za emotivnu sreću koju ne bi trebalo propustiti.

Posao:

Sa mladim Mesecom u svom znaku početkom avgusta i Suncem koje će tranzitirati sve do kraja druge dekade meseca, imate više nego dobre predispozicije da sebe istaknete u prvi plan i konačno dobijete mesto koje vam u poslovnom segmentu i pripada. U polju posla i novca biće tranzitni Merkur, Venera i Jupiter, što će vas dodatno „gurati“ i ka materijalnom, finansijskom ostvarenju. Da ne bude da je baš sve na vašoj strani pobrinuće se Saturn, vladar polja posla i poslovno partnerskih odnosa i Mars, koji vlada vašim planovima i mogućnostima za ekspanziju, kao i privatnim poslovima.

Ove dve planete će tokom celog meseca kočiti vaša nastojanja, vraćati vas „korak unazad“ i preispitivati svaki vaš potez. Očekujte povremeno lošije odnose sa saradnicima, nerazumevanje sa kolegama i probleme sa sklapanjem ugovora. Ipak, i pored ovih distrakcija, pred vama je jedan potencijalno plodonosan period u finansijskom smislu, naročito će sam kraj avgusta „napuniti“ vaše džepove kroz jedan dosta isplativ ugovor koji može imati veze i sa inostranstvom.

Zdravlje:

Do polovine meseca je vladar polja zdravlja u retrogradnom hodu, pa su potrebne kontrole kod hroničnih bolesnika, a kod mlađe populacije više obraćanje pažnje, naročito na ishranu i odmor. Sunce u vašem znaku vas ipak čuva sve do kraja druge dekade avgusta.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!