JARAC – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku JARAC, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

Ono što je vama lično najbitnije – vladar vašeg znaka, Saturn 14-og avgusta kreće direktnim hodom. Vreme je da počnete da se vraćate sebi i to će se svakako primetiti u vašim emotivnim relacijama. Polje seksa i strasti biće naglašeno mladim Mesecom početkom avgusta i tranzitom Sunca sve do kraja druge dekade, pa ćete sa partnerom vrlo često neke sitnije prepirke završavati u krevetu. Mnogo planeta u znaku Device – Merkur, Venera i Jupiter – vam odgovaraju u emotivnom smislu, jer označavaju da se vi i voljena osoba ipak razumete i pokušavate da rešite nesuglasice koje će povremeno izbijati u vašem odnosu.

Voljena osoba može biti ljubomornija nego inače i zamerati vam na nekim vašim sitnim „nestašlucima“. Potrudite se da ovo rešite i da ne unosite nemir u vašu vezu. Za one u dužim emotivnim vezama naročito je treća dekada važna, jer tada može doći do promene u vašem odnosu – pokretanja nekih ozbiljnijih pitanja ili makar zajedničkog odlaska na godišnji odmor.

Slobodni Jarčevi – Venera vlada vašim poljem ljubavi, a u ovom periodu će biti u znaku drugih prostora, stranaca, putovanja. Zato neće biti čudno što će se neki od vas zaljubiti u osobu koju upoznaju van zemlje ili koja dolazi da provede odmor u vašem kraju. Privlačiće vas osobe sa kojima imate dobru komunikaciju i razumevanje.

Posao:

Vaše polje promena, kriza ali i tuđeg novca naglašeno je mladim Mesecom početkom avgusta, a i Sunce će u ovom znaku boraviti sve do kraja druge dekade. Vreme je da konačno iskoristite sva iskustva, i prijatna i neprijatna koja ste „pokupili“ u prethodnom napornom periodu i ostvarite promenu koja vam je potrebna. Vaš vladar Saturn sredinom meseca kreće direktnim hodom i vreme je da se Jarčevi okrenu budućnosti i novim poslovnim projektima.

Najbolje ćete tokom avgusta funkcionisati u svemu što je vezano za druge prostore i inostranstvo. Ovde vam stoje jake mogućnosti veoma isplativih dogovora, ako sve ne pokvarite svojom nesigurnošću i zadrškom. Naročito vam je povoljna poslednja dekada, kada možete doći ne samo do novog poslovnog partnerstva već i do veoma solidne finansijske podrške. Pojedinima se u ovom periodu smeši toliko čekano unapređenje.

Prva i poslednja dekada su najisplativije u novčanom smislu, pa iskoristite ove povoljnosti da otplatite neki kredit ili izmirite zaostale obaveze.

Zdravlje:

Prva polovina meseca je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, i to najviše starijim pripadnicima znaka i onima koji imaju neke hronične problematike. Mlađi Jarčevi još uvek imaju problem sa stresom koji je dosta prisutan u njihovom životu. Morate naći načina da se relaksirate i opustite.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!