VAGA – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VAGA, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

Vaše polje tajni biće naglašeno tokom celog ovog perioda i vrlo je moguće da će pojedini pripadnici vašeg znaka uleteti u jednu avanturu protkanu velikom strašću i zanosom, čak moguće i sa osobom sa kojom imate veću razliku u godinama. Ako ste slobodni, ova vaša tajna pričica i nije toliko veliki problem, koliko problema mogu imati oni u emotivnim vezama i brakovima zbog cele situacije. Naime, koliko god ti vaši sastanci bili povremeni i koliko god vodili računa o tome da budete diskretni, na vama će se videti da se nešto dešava i postoje jake predispozicije da tajne ugledaju svetlost dana.

Ako nemate neku naročitu želju za švrljanjima i trudite se da održite postojeću vezu ili brak, čak ni vi nećete biti u naročito dobrim pozicijama. Partner i vi ćete često dolaziti do razmimoilaženja u komunikaciji, postavljaćete prevelike zahteve i ograničenja jedno drugom i možda biste oboje trebali da razmislite o tome da pokušate da sredite svoju vezu odlaskom na jedan zajednički odmor, gde bi se sva ona ljubav i strast koja je sada potisnuta, lakše ispoljila.

Slobodni, pored predispozicija za tajne i neobavezne odnose, ipak mogu dočekati i tu pravu ljubav tokom avgusta. Doduše, moraćete malo da sačekate na nju, ali kao što kažu – Na prave stvari uvek vredi čekati. Poslednja dekada avgusta doneće vam emotivni zanos za kojim žudite.

Posao:

Mlad Mesec je početkom avgusta u vašem polju prilika, šansi, kontakata i podrške od uticajnih ljudi. Ova pozicija, kao i tranzitno Sunce u istom polju do kraja druge dekade meseca doneće Vagama priliku da iskoriste veze i poznanstva i dobiju podršku za svoje planove. A tih planova će biti više nego inače. Kreativnost i idejni kapaciteti su naglašeni i sigurno je da ćete neke od ovih ideja pokušavati da realizujete, sa manjim ili većim uspehom.

Uglavnom prva polovina meseca vam donosi blago ograničenje zbog prisustva retrogradnog Saturna u polju pokreta, komunikacije, dogovora, ali u drugom delu meseca već su vam putevi otvoreni. Kako se budete bližili kraju avgusta, vaši napori će postajati sve intenzivniji i brzo ćete uvideti da ste na pragu velikog preokreta u poslovnoj sferi. U mesecu koji je pred vama očekujte povećan obim obaveza i povremeno naporne odnose sa kolegama, a biće tu i nekih njihovih nekorektnih poteza prema vama. Finansijskim segmentom ćete najviše biti zadovoljni u prvoj i poslednjoj dekadi avgusta.

Zdravlje:

U prvoj polovini meseca mlađi pripadnici znaka su uglavnom podržani tranzitima planeta, jedino bi oni koji se bave sportom mogli da pripaze da se ne preforsiraju ili ne povrede. Kod starijih su u tom periodu moguće hronične tegobe. Drugi deo meseca je stabilan, ali donosi blagu psihičku opterećenost.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!