ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku ŠKORPIJA, evo šta vas očekuje u AVGUSTU 2016.

Ljubav:

Vaše emotivne veze i bračni odnosi već neko vreme ne funkcionišu onako kako biste vi želeli. Koliko god vam cela situacija povremeno bila naporna i mučna, bojim se da ni ovog meseca nećete biti zadovoljni kvalitetom vaših odnosa sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Vi ćete biti primorani da se okrenete onome od čega se živi ii prioritet ćete dati poslovnom segmentu, a partner će biti škrt u iskazivanju svojih nežnosti prema vama. U ovakvoj atmosferi vrlo često će dolaziti do rasprava i svađa i obe strane će biti nezadovoljne.

U porodičnim relacijama naročito je druga dekada meseca komplikovana, kada može doći čak i do distanciranja između vas i partnera. Kod slobodnih pripadnika znaka će biti drastično bolja situacija. Vama već neko vreme ne cvetaju ruže u ljubavi i sada je trenutak da stvari počinju da se okreću u vašu korist. Obratite pažnju na vaše polje prijatelja jer je itekako moguće da se baš u njemu krije ta prava osoba i da ste se vas dvoje već neko vreme mimoilazili ili je postojala privlačnost koju niste hteli da priznate jedno drugom.

U svakom slučaju, kod Škorpija će proraditi strasti, a vi i sami znate šta to kod vas znači – više nećete niti umeti niti želeti da stanete. Kraj meseca će Škorpije dočekati u potpunom bunilu od ljubavi – dugo ste čekali na ovo, pa sada uživajte!

Posao:

Više pozicija govori o nezaustavljivom napredovanju Škorpija tokom avgusta meseca. Kao prvo – mlad Mesec u polju karijere otvoriće novo poglavlje u poslovnoj sferi. Kao drugo – Sunce u polju karijere sve do kraja druge dekade govori o velikim mogućnostima za pozitivne promene kada su vaše pozicije u pitanju. I naravno – kao poslednje – vaš vladar Mars ulazi u polje posla odmah na početku avgusta meseca. Takođe, polje podrške, veza i uticajnih osoba jako je naglašeno tokom ovog perioda.

Ipak, i pored svih ovih pogodnosti, pred Škorpijama je još dugačak put do zadovoljstva i ispunjenosti. Pred vama su naporni dani, naročito u prvoj i drugoj dekadi meseca, kada će komunikacija sa saradnicima biti lošija, i kada ćete morati da prevaziđete neke lošije okolnosti ili poslovne blokade. Mešutim, poslednjih nedelju dana ovog perioda shvatićete da je sa jednim napornim razdoboljem u poslovnom segmentu završeno.

Pred Škorpijama će se otvoriti ono što su dugo čekali – promena i uspeh čekaju na vas. I pored povremeno jačih troškova, vaše će finansije doživeti jedan veliki uspon.

Zdravlje:

Mars vlada i vašim poljem zdravlja, a pošto će tokom ovog perioda napraviti par nešto lošijih aspekata, prvenstveno biste trebali da vodite računa o povredama, posekotinama. Dalje, kod starijih pripadnika znaka može biti problema sa jetrom i žuči, ili pak sa kičmenim stubom i nogama.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!