BIK – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BIK, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

Vaša vladarka Venera, tranzitiraće tokom ovog meseca kroz znak Riba i vaše polje prijatelja, druženja, dobrog raspoloženja, zajedno sa vladarem partnerskih odnosa, Marsom. Vas i partnera će uglavnom voditi zajednička interesovanja, bićete spremniji da se prilagodite jedno drugom i sigurno je da ćete više raditi na emotivnoj povezanosti. Da se ne biste u potpunosti zavukli u kuću i proveli ovaj mesec gnjaveći se u krevetu, savetuje vam se da obogatite svoj društveni život – izlazite češće, družite se sa zajedničkim prijateljima, nađite nešto što i vas i voljenu osobu interesuje.

Treća dekada meseca može doneti već neku vrstu zasićenja i u tom periodu biste trebali da intenzivnije radite na svom odnosu, posebno na poverenju i otvorenosti jedno prema drugom. Slobodni Bikovi se već tokom prve dekade mogu uplesti u odnos koji će krenuti kroz veliki intenzitet i strast, ali u kojem biste vi dosta brzo počeli da osećate i duboke emotivne impulse. U ovom ste periodu podložni zaljubljivanju, koje bi moglo biti i malo nerealno, jer je pitanje da li ćete na pravi način moći da sagledate osobu za koju se sve više vezujete.

Neki od vas bi u drugom delu meseca, naročito tokom treće dekade januara mogli biti neprijatno iznenađeni kada se njihovi ljubavni snovi rasprše kao mehuri od sapunice. Postoje velike šanse da budete razočarani osobom sa kojom ste u odnosu…

Posao:

I pored retrogradnosti Merkura, koji vlada vašim poljem posla i novca, pred Bikovima bi mogao biti dosta uspešan poslovni mesec. U prvoj dekadi će situacije možda funkcionisati sporije, moguće je da ćete biti primorani da neke poslove obavljate više puta ili da se vraćate na obaveze koje ste propustili. Ipak, to neće u većoj meri uticati na vašu poslovnu svakodnevicu, koja bi trebala da bude prilično uspešna i produktivna. Tranzit vaše vladarke Venere kroz znak Riba vam odgovara, jer vam daje prijemčivost za saradnju sa drugima, sposobnost da prepoznate prave prilike i da na mnogo lakši način dođete do dobrih dogovora i saradnje.

Tokom druge dekade neki od vas mogu započeti prilično profitabilne poslove, poboljšati stanje svojih finansija ili pak stići do unapređenja, promene radnog mesta. U trećoj dekadi može biti naglašen pritisak šefova na vas i u tom periodu pokažite više odgovornosti.

Zdravlje:

Iako vam januar donosi predispozicije za dobru zdravstvenu situaciju, ono čega biste trebali da se čuvate je preterivanje. Budite umereni kada je hrana u pitanju, držite loše navike pod kontrolom i ne iscrpljujte se previše. Neophodno vam je odmaranje, pravilna ishrana, kvalitetan san.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!