STRELAC – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku STRELAC, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

Bračnim partnerstvima će pogodovati tranzit Venere kroz polje doma I porodice. Tokom prve dve dekade meseca postoje velike šanse da supružnik i vi podignete odnos na viši nivo, da na velika vrata ponovo pustite ljubav, nežnost i brižnost u svoje bračne relacije. Zbog istovremenog prisustva Marsa u polju doma, ovu energiju bi najbolje bilo okrenuti u zajedničke projekte – neko preuređenje doma, krečenje, kupovinu novog nameštaja….ili na mnogo lepši način – a to je kroz jačanje strasti. Tokom treće dekade mogu nastati problemi u vašem odnosu, koji mogu poteći od nemogućnosti da se vi i partner uskladite po nekim pitanjima, ali i zbog nepovoljne finansijske situacije.

U emotivnim vezama stvari već neće funkcionisati toliko dobro – odnos će biti dosta promenljiv, sa velikim usponima i padovima. Nešto što ste u proteklom periodu gurali pod tepih, sada može ponovo doći na dnevni red i uneti nemir u vaš odnos sa voljenom osobom. Potrebno je mnogo truda i pokušaja usklađivanja i kompromisa da bi stvari funkcionisale kako treba. Ukoliko ste sami, u prvoj polovini meseca postoji velika mogućnost da jedan bivši emotivni kontakt obnovite. Vi lično ćete imati velika preispitivanja jer nećete znati da li se vredi vraćati ili ne. Oni mladi i neopterećeni prošlošću uglavnom će se okrenuti neobaveznim kontaktima.

Posao:

Prvu dekadu januara Strelčevi bi trebali da iskoriste za proveru onoga što su u proteklom periodu uradili, za sređivanje poslovne dokumentacije i arhiviranje bitnih papira, kao i za kontakte sa poslovnim saradnicima. Vrlo je bitno da neke sastanke i dogovore potvrdite ili da unesete sitne promene u ono što ste već ugovorili sa poslovnim partnerima. Iako će to izgledati kao vrlo jednostavan zadatak, shvatićete da je tih „sitnica“ odista mnogo. No, kada se sredite i organizujete, možete krenuti u ostvarivanje planova za ovaj mesec.

U januaru imate vrlo dobre predispozicije za uspeh, okolnosti će vam ići na ruku, osim kod privatnih preduzetnika kojima će treća dekada meseca biti dosta naporna i kada trebaju obratiti pažnju na to sa kime stupaju u saradnju i u šta ulažu novac. Generalno po pitanju finansija – mesec kada dosta možete zaraditi, ali kada morate i ograničiti sebe po pitanju troškova. Dosta novca vam može otići na kuću i na članove porodice.

Zdravlje:

Ono na šta morate obratiti pažnju tokom januara je – kretanje, rekreacija. Iako će imunitet biti dosta dobar, vi ćete češće nego inače znati da preterate sa hranom, što vam može doneti probavne probleme, ali i teškoće sa nadimanjem, opstipaciju ili dijareju. Proredite obroke ili napravite drugačiji plan ishrane i obavezno budite aktivni.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!