JARAC – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku JARAC, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

Naglašeno polje komunikacije, kroz koje tranzitiraju Mars i Venera, doneće Jarčevima u emotivnim vezama i brakovima velike mogućnosti da odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom unaprede i stabilizuju. U prve dve dekade meseca vaši će pokušaji da sa partnerom otvorite mnoga pitanja, da iskreno razgovarate – uglavnom biti vrlo dobro dočekani od druge strane.

Takođe – češće ćete nego inače pokazivati pažnju, nežnost, i spremnost na kompromis, što će dati vrlo dobre rezultate. Ono što se postavlja kao problem je treća dekada meseca, kada ćete vi zbog neke lične problematike ili nedoumica, verovatno da se vratite na svoj stari način funkcionisanja – da se zatvorite i budete nepristupačni voljenoj osobi. Ovo može doneti ponovne probleme u vašem odnosu.

Slobodni Jarčevi će biti u kontaktu sa više osoba – biće tu neko sa kim ste već duže vreme u komunikaciji, postoji mogućnost i za obnovu kontakta sa bivšim partnerom, ali tu su i osobe sa kojima ste se nekako „našli“ i imate veliko razumevanje i bliskost. Da li ćete bilo koji od ovih kontakata pretvoriti i u pravu emotivnu priču, to će zavisiti samo od vašeg raspoloženja i spremnosti da se prepustite dešavanjima.

Posao:

Prva dekada meseca je uglavnom „rezervisana“ za pravljenje planova, za pokušaje da organizujete svoje poslove i za komunikaciju sa osobama sa kojima imate nameru da unapredite ili tek pokrenete saradnju. Nekih manjih, ali dosta lepih finansijskih prilika može biti i u ovom periodu. Ostatak meseca već donosi veće aktivnosti i vaše angažovanje – neki od vas će se svojski baciti na redovne poslovne obaveze, dok će drugi tražiti dodatne izvore prihoda, prihvatati dopunske angažmane.

Ovaj mesec je jako dobar za sve forme pregovora, jer trenutno imate više nego dovoljno ubedljivosti i sposobnosti da sagovorniku predstavite i sebe, ali i svoje ideje i planove na pravi način. Iako ćete se povremeno susretati sa teškim i zahtevnim ljudima, naročito tokom treće dekade januara, više je nego izvesno da iz ovakvih „duela“ možete izaći kao pobednik. Trgovinska i komercijalna zanimanja su jako podržana i ovde možete ostvariti značajnije uspehe.

Zdravlje:

Neke sitnije boljke vas mogu “kačiti” ponovo – moguće je da se prehlada ili virus koji ste preležali, ponovo vrati, pa vam se zato savetuje više obazrivosti I rad na imunitetu. Kod starije populacije se češće nego inače mogu javljati problemi sa zglobovima, reuma I tegobe sa kičmom.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!