VAGA – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VAGA, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

Mars, vladar partnerskih odnosa, i Venera koja vlada vašim znakom, zajedno tokom januara tranzitiraju kroz znak Riba – vaše polje svakodnevice, obaveza, odgovornosti. Iako vam ova energija ne odgovara baš u potpunosti, to ne znači da vi i voljena osoba ne možete da napravite znatnije pomake na bolje u svom odnosu. Šta više, to vam se i preporučuje, i to na taj način što biste trebali da se posvetite jedno drugom, problemima u vašem odnosu ili u domu, rešite neke nesuglasice i više se otvorite jedno drugom.

Naime, druga polovina meseca, posebno period tokom treće dekade može pojačati probleme u komunikaciji između vas dvoje, pa bi zaista bilo dobro da na vreme rešite sve ono što se može postaviti kao prepreka. Ako do problema u komunikaciji sa voljenom osobom dođe, ne rešavajte ih metodom presecanja, uslovljavanja ili pritiska – morate pokušati da više razumete jedno drugo….

Slobodne Vage mogu doživeti jak ljubavni zanos i to već tokom prve dekade meseca. Romantika vas može „lupiti“ po sred čela i učiniti da u potpunosti zanemarite i obzire, ali i da na osobu koja vam se dopada gledate kroz idealizaciju i ružičaste naočare. Iako ova zaljubljenost može biti opojna i nesvakidašnja, nemojte se razočarati ako posle nekog vremena shvatite da onaj ko vam se dopada i za kime „ginete“ baš i nije toliko savršen kao što ste to u početku mislili…

Posao:

Tokom ovog meseca naglašeno je vaše polje poslovne svakodnevice, obaveza I odgovornosti. Možete dosta uraditi na unapređenju odnosa sa onima sa kojima radite, ali se I mnogo više posvetiti radnim zadacima. Iako je prva dekada vreme praznika i malo će radnih dana biti, itekako ih možete iskoristiti da napravite neke dogovore ili zakažete sastanke sa poslovnim partnerima i potencijalnim saradnicima. Takođe, ovaj period koristite da sredite sve ono vezano za papirologiju što ste možda propustili u prethodnom periodu. Neki od vas ponovo će doći u kontakt sa onima sa kojima su pre sarađivali i može doći do obnove ugovora.

Tokom treće dekade računajte na nelojalne poteze konkurencije, ali i na probleme u vašem okruženju. Teško ćete dolaziti do zadovoljavajućeg odnosa sa kolegama, a možete trpeti i nešto veći pritisak od strane šefova. Novčanim segmentom ćete uglavnom biti zadovoljni.

Zdravlje:

Energija koju nosi ovaj mesec vam baš i neće odgovarati. Često se možete osećati iscrpljeno, a imunitet će povremeno biti problematičan, u padu. U drugom delu meseca postoji veća sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!