ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku OVAN, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

Venera, koja vlada partnerskim odnosima I Mars, vladar vašeg znaka, tokom ovog meseca tranzitiraće zajedno kroz vaše polje kreativnosti, zabave, ljubavi, dece, životnih radosti. Pravi je momenat da napravite značajne zaokrete u odnosu sa voljenom osobom. Ne samo da će emocije, osećanja biti pojačana, između vas dvoje će proraditi i senzualnost, duboke i jake strasti koje vas mogu vratiti jedno drugom na pravi način. Ova idila može trajati sve do treće dekade januara, kada će svakodnevni problemi opet početi da u većoj meri utiču na vaš odnos. Ne dozvolite da sve ono što ste do tada izgradili bude opet pod presijom….

Slobodne Škorpije će funkcionisati na više načina. Neki od vas će se duboko i istinski zaljubiti i na svaki mogući način se truditi da osvoje osobu koja im je srcu mila. Drugi će pak ovaj period koristiti za mnogobrojne avanture, jer će vaša seksualna energija biti na vrhuncu i želećete da okušate sve životne strasti i zadovoljstva. Neki od vas će biti u platonskom odnosu, zadovoljni što su u blizini i u društvu osobe koja je njihova tiha čežnja i patnja. Tokom prvog dela januara, može vam se javiti neko od bivših emotivnih partnera. Razmislite šta ćete uraditi po ovom pitanju.

Posao:

Iako je januar za Škorpije plodonosan mesec, računajte da ćete u njegovom drugom delu morati da funkcionišete mnogo ozbiljnije i odgovornije nego inače. No, idemo redom – prva dekada januara je odlična da preispitate svoje poslovne planove, da napravite neke zaokrete i promene u poslu, kontaktirate poslovne partnere i napravite neku organizaciju na dalje. Ono što vam ide na ruku je naglašena kreativnost, dobre ideje i mogućnosti da iznađete rešenja za neke problematične situacije. Uspevaćete da završavate svoje obaveze na vreme i bićete prilično zadovoljni i finansijskim rezultatima, pogotovo što će neki od vas uspeti da pokrenu i dodatne poslovne aktivnosti.

Drugi deo meseca već nameće ozbiljnije obaveze, pritisak od strane šefova i saradnika će biti pojačan i u ovom periodu se nemojte mnogo „igrati“ novcem, jer možete ostati na gubitku.

Zdravlje:

Promenljiva zdravstvena situacija i slobodno računajte na jače padove imuniteta. Vodite računa o sebi, utopljavajte se, odmarajte, uzimajte dovoljno vitamina. Naročito ćete biti skloni prehladama i virozama. Treća dekada starijoj populaciji Škorpija doneće i probleme sa nogama, venama, pritiskom.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!