VODOLIJA – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VODOLIJA, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

Vodolijama u emotivnim vezama i bračnim partnerstvima je tokom ovog meseca najpotrebniji mir, sklad, razumevanje sa voljenom osobom. Malo ste se umorili tokom decembra, sada žalite što ste bili toliko nervozni i što niste pokazivali dovoljno pažnje osobi koju volite i isitinski se spremate da joj sve to nadoknadite. Uglavnom će tokom januara sve funkcionisati kako treba između vas dvoje. Jedino na šta je potrebno da obratite pažnju jeste treća dekada meseca, kada ćete opet upasti u onaj svoj stari modus funkcionisanja i biti skloni da rasipate svoju pažnju i na posao i na prijatelje, a da za emotivnog partnera imate manje vremena nego inače. Zaustavite se na vreme, organizujte se bolje i ne zapostavljajte voljenu osobu.

Slobodni pripadnici znaka tokom ovog meseca mogu obnoviti komunikaciju sa osobom koja im dosta znači. Ovo ne mora automatski da ide u pravcu veze, jer mi se čini da ni vi trenutno ne znate kako da se postavite i ne možete da odredite šta je ono što zaista želite. Dobre prilike ćete imati i preko poslovnog segmenta, možete pustiti jednu osobu da vam se približi, možda se čak i zagrejati, ali vaša stara sumnjičavost i nesigurnost može „proraditi“ tokom treće dekade meseca. Neki od vas će biti skloni da se povuku iz odnosa koji su tek započeli, da se zatvore i naprave distancu.

Posao:

Kroz vaše polje posla i novca tokom celog meseca će tranzitirati Mars i Venera, što će vama dati prvenstveno mnogo jaču inicijativu i ambicioznost, ali vam doneti i dosta dobre prilike koje ćete znati i umeti da iskoristite. Ovaj mesec može unaprediti i vaš finansijski segment, jer vam sledi sređivanje dugovanja i zaostalih plaćanja, a dosta dobro možete zaraditi i preko toga. Ono na šta trebate da obratite pažnju je drugi deo meseca, naročito treća dekada, kada ćete morati da budete oprezniji po pitanju finansijskih ulaganja. Tada ne žurite, da ne biste ostali na gubitku.

Generalno – poslovni dogovori za koje ste mislili da nećete uspeti da ih pokrenete i realizujete, ipak kreću ka ostvarenju. Do polovine meseca već možete imati ugovoreno više saradnji i napraviti solidnu osnovu za dalji period. Ovog meseca radite na tome da budete u kontaktu sa što više osoba, jer možete znato proširiti poslovanje.

Zdravlje:

I sami ćete shvatiti da vam unošenje praznih kalorija, naročito slatkiša, smeta sve više. Ne samo kada je izgled u pitanju, već se mogu javiti i veći problemi sa probavom. Neophodno je da se krećete više, što će naročito biti podstaknuto u drugom delu meseca. Starija populacija može imati problema sa nogama, venama.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–< Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!