RAK – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RAK, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

Prva dekada januara donosi vam uobičajen, dosta korektan odnos sa bračnim partnerom ili voljenom osobom. Malo ćete se uljuljkati u domaćoj i prazničnoj atmosferi, ali ova vaša idila neće potrajati nešto naročito dugo, najviše iz razloga što će izvesno nezadovoljstvo početi da se nakuplja u vama. Da li je u pitanju ponašanje emotivnog partnera, neke greške koje iznova i iznova ponavlja, ili je vama jednostavno potrebna promena – to ćete već videti.

U svakom slučaju, od početka druge dekade ulazite u dosta nepovoljan emotivni period, kada može dolaziti do čestih razmirica sa voljenom osobom, a kod nekih od vas čak i situacija da ozbiljno razmišljaju o prekidu. Ostatak meseca donosi dosta promenljivo raspoloženje i zaista će biti potrebno mnogo obostranog truda da biste ove situacije prevazišli.

Ako ste slobodni – vladar vašeg polja ljubavi Mars, u dobrom je aspektu na vaš znak, što će vam svakako doneti više emotivnih prilika nego inače. Takođe, i vi ćete biti spremniji za druženja, za izlaske, za flertovanja i jače kontakte sa suprotnim polom. Poslednja dekada meseca nije povoljna za počinjanje nekih novih emotivnih priča. U tom periodu dosta toga će vas podsećati na prošlost, mogući su kontakti sa bivšima.

Posao:

Naglašeno polje inostranstva, ekspanzije, planova bi u prve dve dekade meseca moglo da vam donese jači pokret I saradnju sa strancima, mogućnosti za češća putovanja, ali I šansu da dosta toga uradite na proširenju svojih poslova. U ovom periodu možete obnoviti I kontakte sa onima sa kojima ste imali dobru saradnju, ali I pokrenuti neke nove poslovne priče. Neke šanse, za koje ste mislili da su vam se izmakle iz ruku, će ponovo doći do vas, što bi se kao posebno dobro moglo pokazati nezaposlenima – moguć je poziv od poslodavca kod kojeg ste konkurisali u poslednja dva meseca 2016-e godine.

Tokom treće dekade potrebno je biti nešto oprezniji – neke okolnosti vam neće ići na ruku, mogu se javiti problemi u komunikaciji sa kolegama I saradnicima, a biće naglašena I aktivnost konkurencije. U ovom periodu se ne uplićite u veće investicije, jer su mogući gubici. Zategnut odnos sa nadređenima.

Zdravlje:

Zdravstvena situacija će biti promenljiva, naročito kod starijih Rakova kod kojih će se češće nego inače javljati problemi sa kičmom, varenjem, kukovima, jetrom. Tokom treće dekade vodite više računa o sebi i pridržavajte se saveta lekara.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!