DEVICA – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku DEVICA, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

Tokom celog januara meseca Mars i Venera će tranzitirati kroz vaše polje ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka. Mislim da ne postoji bolji momenat da svu svoju pažnju posvetite voljenoj osobi….a čak iako ne budete u potpunosti spremni na to – ona će vas itekako podsećati na sebe. Doduše, vi ćete već tokom prve dekade meseca shvatiti da je vreme da se pokrenete i sredite svoje emotivne relacije. Svesni ste da je veliki deo odgovornosti za trenutno stanje na vama, pa ćete krenuti u ispravljanje onoga što se ispraviti da.

Sve će u manjoj ili većoj meri funkcionisati dosta dobro, ljubav i romantika se na velika vrata mogu vratiti u vaše odnose…do treće dekade ovog perioda. E, tu je već moguće da dođe do problema, a već je pitanje šta će ih prouzrokovati. Da li će to biti mešanje neke osobe u vaš odnos, nešto staro što je isplivalo na površinu, ili ćete jednostavno oboje biti nervozni i spremni na raspravu….to ćemo tek videti.

Ako ste slobodni – malo ćete rasipati svoju pažnju na više osoba, malo ćete menjati taktike da biste nekoga osvojili, malo ćete idealizovati neke ljude ili se zagrejati za osobu koja je starija od vas….biće ovde svega i sigurno je samo jedno – biće ovo uzbudljiv i zabavan mesec za vas.

Posao:

Poslovni mesec koji je pred vama bi mogao da bude prilično dobar i pored retrogradnosti vladara vašeg znaka Merkura tokom prve dekade. Ovi dani će većim delom proći u prazničnom raspoloženju, ali stići ćete da obavite par značajnih poziva i dogovorite susrete sa nekim poslovnim partnerima tokom ostatka meseca. Naglašeno polje „onih preko puta vas“, to jest – ozbiljnih poslovnih partnerstava doneće vam tokom druge dekade januara mogućnosti da sklopite prilično isplative poslove. Vi ćete imati jaču inicijativu, više samopouzdanja, ali istina je i da je vaš rad iz prethodnog perioda ostavio jak utisak i da će neki ljudi želeti da čuju šta možete da im ponudite.

Tokom treće dekade meseca konkurencija će se više aktivirati i u tom periodu biste trebali da budete ozbiljniji i mnogo više odgovorni prema poslovnim obavezama. Finansijski je najisplativija druga dekada meseca, dok biste u trećoj trebali da budete obazrivi kada su ulaganja u pitanju.

Zdravlje:

Iako ćete morati da obraćate više pažnje na imunitet, generalno – zdravstvena situacija ne bi trebala da bude toliko loša tokom januara. U trećoj dekadi meseca se mogu javljati češće tegobe hroničnog tipa kod starije populacije. Obratite pažnju na ishranu – konzumirate previše šećera, premalo povrća.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!