OVAN – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku OVAN, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

Ovaj mesec odgovara onim parovima koji su spremni da se više posvete jedno drugom, onima koji žele da prodube odnos sa voljenom osobom, da ponovo pokrenu romantičnu i senzualnu crtu u svom odnosu. Mars, vladar vašeg znaka i Venera, vladarka partnerskih odnosa biće zajedno u tranzitu kroz Ribe, što će doneti neku formu povlačenja i vas i voljene osobe i zatvaranja u samo vaš, mali, topli i udobni svet.

Oni emotivni partneri u čijem odnosu su već u prethodnom periodu počele da se javljaju „pukotine“ januar će iskoristiti na potpuno drugačiji način – udaljavanje jedno od drugog i obostrano okretanje ka tajnim pričama i „kombinacijama“. Budite na oprezu, jer ovaj mesec vas itekako može prodrmati na negativan način – druga i treća dekada januara su dušu dale za otkrivanje ovakvih priča. Ukoliko želite da sačuvate svoju vezu, potrudite se da ili ne radite tako nešto…ili da dobro sakrivate svoje tragove.

Slobodni Ovnovi će biti neuobičajeno tihi, skloni maštanju i pojačanoj romantici. Mogućnost tajnih priča naglašena je i vama, ali kod nekih će se to manifestovati kroz „tihu patnju“ i jaku emotivnu zainteresovanost koja može biti realizovana tek tokom treće dekade meseca.

Posao:

Tranzit vašeg vladara Marsa, ali i vladarke polja posla, Venere kroz polje podsvesti i tajni, polje koje je na neki način „skriveno“, manifestovaće se na više načina u poslovnom segmentu. Neki od vas će prvenstveno biti usmereni na svoje planove, drugi će biti zaokupljeni projektima kojima će morati da poklone svoju punu pažnju, neki će biti zabrinuti zbog konkurencije i razmišljanja da li im saradnici „rade iza leđa“, dok će pojedini Ovnovi praviti tajne dogovore i kombinacije, želeći da sebi obezbede ili novo radno mesto ili povoljnije uslove na postojećem.

Generalno – tokom prve dekade meseca, dok je vladar polja komunikacije i dogovora Merkur, u retrogradnom hodu – trebalo bi izbegavati ulaske u nešto potpuno novo, posvetiti se zaostalim obavezama i proveriti dokumentaciju. U ostatku meseca, naročito tokom druge dekade – imate dobre prilike za saradnju i sa domaćim firmama, ali i sa strancima.

Zdravlje:

Biće evidentni problemi sa imunitetom, sklonost ka prehladama, virusnim i bakteriološkim infekcijama, ali i mogućnost trovanja i problema sa stomakom. Biće vam potrebno više odmora, više kvalitetnog sna, jer ćete povremeno biti dosta psihički opterećeni. Starijima u drugom delu meseca problemi sa kičmom, zglobovima, nogama.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–
Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!