BLIZANCI – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BLIZANCI, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

I sami ste svesni da je u vašim emotivnim ili bračnim relacijama neophodno napraviti neke promene, da biste vas dvoje mogli da funkcionišete I napredujete kao par. Proces vašeg preispitivanja je započeo već tokom decembra meseca, kada su mnogi od vas morali da priznaju sami sebi da postoji velika šansa da ste za neke probleme u odnosu krivi baš vi.

Da se ne lažemo – I voljena osoba ima svojih bubica I povremeno upada u stanja koja vam se ne dopadaju, ali je ipak evidentno da je njena posvećenost odnosu mnogo veća od vaše. Zato bi bilo dobro da od samog početka januara pokušate da korigujete svoje ponašanje I više pažnje posvetite voljenoj osobi. Ovo vam napominjem iz razloga što bi posebno treća dekada meseca mogla biti dosta naporna – međusobna prebacivanja, rasprave, a kod nekih čak I mogućnost da prekinu vezu u kojoj su. Radite na vreme na svojoj vezi da biste ovo predupredili!

Ako ste slobodni, ljubav vas “hoće” u ovom periodu. Problem je samo u tome što će vam više osoba biti izuzetno privlačno I možete se odlučiti čak I za varijantu “sedenja na dve stolice”. Neki od vas će se ipak usmeriti na zabavu I provod I na površne, lake odnose u kojima neće morati da se obavežu…

Posao:

Ovaj bi mesec mogli podeliti u dva segmenta – prvi koji će trajati do 11-og januara I u kojem ćete uglavnom imati osećaj da ne postižete ništa konkretno ili da dobijate obećanja sa svih strana, dok realizacija u potpunosti izostaje. I vi lično možete malo “lutati” – započinjati neke dogovore, odustajati od njih privučeni drugim ponudama, petljati se u neisplative poslove, pokušavati da obnovite neke saradnje….

Drugi segment, koji kreće od 12-og januara I punog Meseca u znaku Raka I vašem polju posla I novca otvoriće odjednom prilike koje su, ovog puta, prave za vas. Situacije u poslovnom segmentu će se ubrzati, vi ćete dolaziti u kontakt sa pravim ljudima koji su spremni da saslušaju vaše ideje I podrže vas, a I finansijske prilike će se poboljšati. Ovo je dobar period za udruživanje I saradnju. Poslednji dani u mesecu mogu biti protkani nervozom zbog kratkih rokova I žurbe.

Zdravlje:

Vladar polja zdravlja, Mars, u nepovoljnom je aspektu prema vašem znaku, što će se svakako odraziti i na vašu zdravstvenu sliku. Sklonost pojačanim trošenjima, gubicima energije i padovima imuniteta. Kod starijih pripadnika znaka mogu se aktivirati i hronične tegobe. Potrebno je promeniti nešto u ishrani.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!