LAV – Mesečni horoskop za JANUAR 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku LAV, evo šta vas očekuje u JANUARU 2017.

Ljubav:

Nije ovaj mesec ni malo loš onima koji imaju emotivnog ili bračnog partnera. Obzirom da ste u decembru bili čas u fazonu „volimo se“ a čas u varijanti „ ne možemo da podnesemo jedno drugo“, ovaj je period dobrodošla promena koja će vas i voljenu osobu baš lepo povezati. Taman možete da krenete sa promenama od prvih dana januara, kada ste oboje još uvek u prazničnom raspoloženju, voljni da izađete u susret jedno drugom i pružite više naklonosti i pažnje.

Prvu polovinu meseca će vam više odgovarati da budete često u porodičnom ili kućnom okruženju, da radite na intimnosti i jačate ljubav i romantiku. Od drugog dela januara, rešićete malo da „izađete među ljude“ i ovo je period kada biste mogli da se više družite sa zajedničkim prijateljima, da budete društveniji, da češće izlazite. Svakako – dobar mesec je pred vama, iskoristite njegove prednosti i uživajte u obnovi vašeg odnosa! Slobodni će u prvoj polovini meseca više biti usmereni na sebe, na svoje prijatelje i porodično okruženje. Možda ćete imati poneki neobavezan kontakt ili avanturicu, ali sva emotivna dešavanja će se svoditi uglavnom i samo na to.

U drugom delu meseca ćete se „probuditi“ i krenuti u osvajanje. Privlačiće vas misteriozne, tajanstvene osobe, neko koga ne možete tek tako lako očarati. Što teže budete probijali put do nečijeg srca, to će vam ova ljubavna igra biti sve zanimljivija. Sam kraj januara može doneti ostvarenje kojem se nadate.

Posao:

Prvu dekadu januara iskoristite da raščistite I arhivirate dokumentaciju, da sredite neke sitnije obaveze kojima niste stigli da se posvetite I da održavate kontakt sa poslovnim saradnicima koji su vam važni. U ovom periodu nemojte povlačiti neke konkretnije poteze, radije sačekajte da se završi euforija oko svih praznika i na pravi posao se “bacite” tek tada. Vi ste u ovom mesecu dosta odgovorni, posvećeni onome što radite, a od drugog dela januara shvatićete da možete I da napravite neke jače pomake.

Očekuju vas jaki kontakti sa poslovnim partnerima, ali I potencijalnim saradnicima I možete sebi otvoriti prilike za proširenje poslovanja I dobijanje novih ponuda. Tokom celog meseca pratiće vas sreća po pitanju finansija – bilo da su u pitanju redovne zarade ili dobiti od ulaganja. Jedino obratite pažnju na poslednjih nedelju dana januara, kada treba biti oprezan da se neki dobitak ne bi pretvorio u gubitak.

Zdravlje:

Zdravstvena situacija će dosta varirati. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju je sklonost ka prehladama – ako „zakačite“ koju, potrudite se da je odležite kako treba, jer postoji mogućnost da se simptomi ponove. Obratite i više pažnje na ishranu – morate menjati nešto. Starija populacija bi mogla i dalje imati problema sa krvnim sudovima i kičmom.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!