BIK – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BIK, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

Neuporedivo bolja ljubavna situacija zauzetim Bikovima. Osećaj stegnutosti i nezadovoljstva ste ostavili iza sebe, više ste okrenuti voljenoj osobi i prijaju vam zajednički momenti koji su ispunjeni zadovoljstvom, strašću, uživanjima. Nemojte zdravo za gotovo uzimati ovakve situacije i smatrati da je sada sve u redu i da ne treba nastaviti sa trudom prema voljenoj osobi. Ono što je najbitnije – nemojte dozvoliti da vas neke situacije „sa strane“ povuku, da se upletete u priče koje će vam biti zanimljive ili koje će vam donositi jednu notu izazova.

Druga dekada meseca je posebno nezgodna po pitanjima zainteresovanosti za nekog drugog, i to za osobu koju znate preko posla ili je često viđate. Potrudite se da uživate u onome što imate i verujte mi – ne, trava nije zelenija na tuđoj livadi! Slobodni Bikovi ne bi trebali da se upliću u bilo kakve „kombinacije“ sa osobama koje su zauzete, iako je više nego izvesno da će vam baš jedna takva predstavljati veliko iskušenje. Ako možete, ovako nešto „preskočite“ – svakako ćete imati više nego dovoljno prilika za nova poznanstva. Polako, stići ćete do prave ljubavi.

Posao:

Mars u polju posla i finansija itekako tokom maja meseca radi za vas. Saradnički i partnerski odnosi će krenuti nekim novim , uspešnijim pravcem – promene koje unesete će brzo zaživeti i možete da računate i na bolje finansijske prilive. Nemojte samo da se uplićete u bilo kakve mahinacije tokom druge dekade, jer vam se krajem meseca ovo može „obiti o glavu“ i ostaviti vas na gubitku. Ulaskom Merkura u vaš znak, moći ćete da aktivirate planove koje ste do tada držali u tajnosti – što može biti neki nov poslovni projekat ili saradnja sa uspešnom firmom ili pojedincem. Odnos sa kolegama ćete uspevati da držite pod kontrolom, i uglavnom ćete sa njihove strane imati podršku i pomoć. Kraj meseca može dovesti do nekih napetih momenata u dužim saradnjama ili eventualno sa autoritetima.

Zdravlje:

Raspoloženiji ste nego ranije, živnuli ste, imate puno više energije. Ipak, i sami ste svesni da neke segmente svog zdravlja svesno zanemarujete – naročito po pitanju ishrane i fizičkih aktivnosti. Ako ne ranije, drugi deo meseca bi ipak trebao da vas pokrene u pravcu rešanja i ovih stavki.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!