DEVICA – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku DEVICA, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

U prvom delu maja još uvek će se “vući” posledice dešavanja iz aprila meseca. Odnos sa voljenom osobom donosiće vam vrlo intenzivne, opterećujuće momente. Možete biti preterano ljubomorni, posesivni, a u svakom slučaju – raspoloženi za raspravu i svadljivi. Međutim, stvari u vašem emotivnom životu ipak polako dolaze na svoje mesto. Neke će se teškoće skloniti same od sebe, neke ćete vi zajednički sa partnerom rešiti. Ponovo ćete početi da osećate sigurnost pored partnera, a samim tim – biti spremniji da pružite i primite ljubav i pažnju. Samo jedno upozorenje – ne dozvolite da tokom poslednjih dana maja druge osobe upravljaju vašim odnosom. Ne pristajte na bilo čije mešanje!

Slobodne Device će do polovine meseca još uvek pomalo lutati, nesigurne šta zaista žele kada je njihov emotivni život u pitanju. Neki od vas će se okrenuti društvu, drugi pak neobaveznim odnosima I kontaktima. Tokom druge dekade postoji ozbiljna šansa da započnete jedan odnos, ali samo ukoliko tu osobu poznajete već neko vreme ili ako sa njom imate razliku u godinama.

Posao:

Polje karijere je naglašeno tranzitom Marsa I veliku snagu I inicijativu ćete ulagati u poslovni segment. Tokom prvog dela maja očekujte veliku živost, aktivnosti, kontakte sa poslovnim saradnicima. Mnogo obaveza, ali sa kojima ćete vi uspešno izlaziti na kraj. U drugom delu meseca je više nego izvesno da ćete uspeti da pokupite prave zasluge I da će vaši napori biti nagrađeni. Tada možete dobiti I novu poslovnu ponudu, a u svakom slučaju – ovaj period će biti više nego dobar za vaš finansijski segment. Ono na šta morate obratiti pažnju jeste period od poslednjih par dana maja meseca, kada ćete trpeti veliki pritisak u poslovnom segmentu I verovatno morati da menjate svoje planove pod teretom okolnosti. U tim danima povedite računa I o tome gde ulažete svoj novac.

Zdravlje:

Sve do poslednje dekade meseca čekaju vas uglavnom sitnije zdravstvene tegobe, koje ćete vi dosta uspešno I brzo rešavati. Budite fizički aktivni, ojačajte svoj imunitet pravilnom ishranom I uz dovoljno odmora, jer će poslednjih desetak dana maja doneti veliki odliv energije, pad imuniteta I moguće probleme.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!