OVAN – Mesečni horoskop za MAJ 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku OVAN, evo šta vas očekuje u MAJU 2017.

Ljubav:

Lakše se diše, jel da? Imati Veneru iza leđa, pa još u tako nezgodnom aspektu sa Saturnom itekako je komplikovalo vaš ljubavni život u proteklom mesecu. Sada, kada je ova nebeska lepotica u vašem znaku, stvari već deluju mnogo optimističnije u vašim emotivnim relacijama. Pogotovo što će od sada pa na dalje ona biti u izuzetno dobrom aspektu sa Marsom, vladarom vašeg znaka. Da se razumemo – nisu vaši emotivni odnosi tokom maja savršeni, ali su daleko bolji!

Partner će povremeno „zezati krizu“, biti nervozan i napet, pa bi bilo divno da mu olakšate, jer to sada svakako možete. Potrudite se da budete aktivni, da razgovarate, da zajednički izlazite, a ukoliko budete imali vremena – obavezno tokom druge dekade meseca uzmite par dana samo za vas dvoje. Mogu se pokrenuti i neki zanimljivi događaji u ozbiljnijem pravcu, ukoliko ste u dužoj vezi. Ukoliko ste slobodni, to ne biste trebali da budete još dugo. Od početka druge dekade pa na dalje, sve vam je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču. Akcija!

Posao:

Ovog meseca ste apsolutno sposobni da zaradite. Ne samo da ćete svojim trudom uspeti da dosta toga u poslovnom segmentu pokrenete na bolje, već ćete biti i miljenik sreće – pa će se neke šanse prosto same od sebe stvoriti pred vama. Malo strpljenja i kompromisa sve dok je Merkur u vašem znaku, jer zbog konjukcije sa Uranom možete reći nešto bez razmišljanja i kroz impuls. Tokom druge dekade najveće su šanse za brzu zaradu, možda i veću od one koje ste očekivali, ali nemojte da vam „oči budu gladne“. Samo mirno i polako, da ne biste sebi pokvarili toliko dobre prilike. Dobar je mesec za dodatno poslovno angažovanje, ali i za potragu za novim poslom, ukoliko ste nezaposleni.

Zdravlje:

Ono što vam ide na ruku jeste veća energija, potreba za kretanjem i fizičkom aktivnošću. Što više budete u pokretu, osećaćete se bolje. Ono o čemu biste trebali da povedete računa, jeste način ishrane. Tu neke stvari korigujte i sve će biti ok.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!